2777
2789
عنوان

تفاوت عیدی دادن پدرشوهرم به دخترا و عروسها

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 97 پست
😂😐مگه یارانه میخوایدچقد پرروایدحق دارن خونشون راتون ندنبعد میگن خانواده شوهر فلانچقد دریده اید خجا ...

درست صحبت کن خانوم چته.مشخصه دلتون از عروساتون پره.بیچاره عروسا که خواهر شوهرایی مثل شما دارن.اگه قبلتر رو میخوندی گفتم که من اصلا عیدی نمیگیرم که برابر باشه یا نه.امثال شما اتیش بیارهای معرکه خانواده ها رو نابود میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کارشون زشتهحالا عروس و دختر فرق دارنپسر و دخترم فرق دارن؟؟؟؟؟به پسراش چقد میده؟ باید دو تومنم ب ...

پدر همیشه برای دخترش عیدی میبره

نه برای پسرش 

حتی همون پسرم باید برای خواهراش عیدی ببره

هیچی بلد نیستید فقط زبونتون درازه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

هرکسی باشه به دختراش بیشتر از عروساش عیدی میده. به هر حال پدرشوهر با پدر خیلی تفاوت داره

پسموقع مریضی هم انتظار نداشته باشن پسرشون از زندگی عروس بزنه از پدرمادر نگهداری کنه

برن همون دخترا نگهشون داذن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

خب وقتی به دخترش عیدی میده، ازونورم باید به پسرش بده دیگه. به عروس چرا؟

اونجوری باید مساوی میداد چون جفتش بچه هاشن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

والا کارشون زشتهحالا عروس و دختر فرق دارنپسر و دخترم فرق دارن؟؟؟؟؟به پسراش چقد میده؟ باید دو تومنم ب ...

به پسرا هیچی... تازه پسرا به مادرشون عیدی هم میدن ولی داماد نمیده

قطعا خیلی فرق داره اما من اگه روز پدر و مادر کادو از جیب خودم البته بخرم و جلوی همدیگه به مادرشوهر ج ...

رفتار پدرشوهرت خیلی زشته اما اینو بدون فقط پدرشوهر تو نیست که بیشعوره پدرشوهر منم همینطوره  منی که تک عروسم با دختراش فرق میزاره توی مبلغ عیدی 

خوشا راهی که پایانش تو باشی

عزیزم من تک عروسم یعنی شوهرم تک پسره بعد تو یه ساختمان زندگی میکنم با خانواده شوهرم بعد پدر شوهرم چهار تا دختر داره جلو من به همشون یکو پونصد داد بنظرت چند داد به من؟؟؟؟؟؟

هیچییییی حتی به روشم نیاورد بعد همین پدرشوهر همیشه مسگه با دخترام فرقی نداری😏

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

پسموقع مریضی هم انتظار نداشته باشن پسرشون از زندگی عروس بزنه از پدرمادر نگهداری کنهبرن همون دخترا نگ ...

درستشم همینه

فرزندا باید نگهداری کنن نه داماد و عروس

انتظار بیخود دارن

اونام تا جایی که میتونن کمک میکنن ولی در اصل وظیفه فرزند هاشونه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️