2777
2789

سه شنبه رفتم سونو گفتن قلب نی نی تشکیل نشده وهمون روز افتادم خونریزی الان ازسه شنبه تا الان مثل پریود خونریزی دارم به نظرتون سقط شده یا هنوز مونده  

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه شنبه رفتم سونو گفتن قلب نی نی تشکیل نشده وهمون روز افتادم خونریزی الان ازسه شنبه تا الان مثل پریو ...

لخته بزرگ‌هم دفع کردی..انگار مثلا یه چیزی اندازه مشتت دفع کنی؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خب نیاز به عکس نیست..من از عکس هم سر در نمیارم..هنوز غذا هم نخوردم باردارم هستم ممکنه حالم بد شه😀

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سه شنبه رفتم سونو گفتن قلب نی نی تشکیل نشده وهمون روز افتادم خونریزی الان ازسه شنبه تا الان مثل پریو ...

لخته و اینا نداشتین؟

تا نری سونو کامل معلوم نمیکنه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

لخته بزرگ‌هم دفع کردی..انگار مثلا یه چیزی اندازه مشتت دفع کنی؟

ببین یه بافت جگرمانند

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

فقط بگو لخته های بزرگ یکی دو تا یا بیشتر هم دفع کردی ؟ من ۵تا سقط داشتم‌متخصص شدم تو این حوزه😄

ببین یه بافت جگرمانند

خب همونه..یا جفته یا خودجنینه..ولی به همون ختم نمیشه...چندتا لخته بزرگ باید دفع کنی

لخته و اینا نداشتین؟تا نری سونو کامل معلوم نمیکنه

فقط خون و لخته های سیاه که پریودی هم داریم ،ودیشب یه تکه بافت مانند دیگه نمیدونم اصلا درد ندارم یک درصد

فقط خون و لخته های سیاه که پریودی هم داریم ،ودیشب یه تکه بافت مانند دیگه نمیدونم اصلا درد ندارم یک د ...

گرمیجات و داروهای قاعده آور با نبات فراوان زیاد بخور و‌تحرک داشته باش..بقیه اش هم میفته..یه هفته صبر کنید بعد برو‌سونوببین بقایا نداری

خب همونه..یا جفته یا خودجنینه..ولی به همون ختم نمیشه...چندتا لخته بزرگ باید دفع کنی

خودش دفع میشه الان ازسه شنبه من خونریزی دارم به نظرت چندروزطول میکشه

فقط خون و لخته های سیاه که پریودی هم داریم ،ودیشب یه تکه بافت مانند دیگه نمیدونم اصلا درد ندارم یک د ...

ی چیز گرد نیومد بیرون؟اون کیسه جنینه اوناییم که گفتی حتما جفت بوده 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

خودش دفع میشه الان ازسه شنبه من خونریزی دارم به نظرت چندروزطول میکشه

خونریزی مث پریود تا ده روز یا بیشتر احتمالش هست