2777
2789

۲ ساله عروسی کردیم نامزد بودیم خیلی خوب بود عااالی

ولی دیگ بعدعروسی محبت نمیکنه اصلا باهام حرف نمیزنه اصلا بی احترامی میکنه حتی جلوخانوادش جلو مهمون بد دهنه دست بزن داره ولی رمز گوشیشو میدم ولی هر روز ک میادخونه سریع میره داخل پیاماش نگا میندازه میگم چرا تا میرسی زود میری داخل پیام میگه همینجور بیرونم ک اصلا نمیبره اصلا روی خوش ندیدم ازش مسخرم میکنه فوش میده اینا میتونه نشونه خیانت باشه؟😔😭💔

راه طلاقم ندارم بابام نمیزاره تا الان با گوش خونی و بدن کبود رفتم خونه بابام منو رد کرده گفته برگرد برو نیا اینجاا من نمیزارم جداشی فقط به خاطر آبروش التماسش کردم به پاش افتادم زار زدم ک بزاره طلاق بگیرم نزاشت😔💔کسی از اقوام هم طلاق بگیره بابام دیگ باهاش حرف نمیزنه تاحالا توی این ۲۲ سال ن روی خوش از بابام دیگ ن شوهر😔💔

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو با شوهرت بشین حرف بزن دلیل رفتارشو بپرس وقتی خانوادت اینطورن

حرف نمیزنه میگه حرف نزن کلا

دوساعت واسه خودم حرف میزنم اینو تعریف میکنم اونوتعریف میکنم بعد دوساعت حرف زدن من فقط میگه اوهوم باش همیننن😭😭😭

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

نه عزیزم نشون خیانت نیست فقط اخلاق نداره وتربیت خانوادگیش درست تیست یه آدم درونگرا وبی محبت مدلش که نباید بهش گیر بدی یا جداشو یاهمینطوری بپذیرش با اینجور ادما نباید حرف بزنی وگرنه تهش کتک کاری ودعوا