2821
2789
عنوان

عدد بتا در بارداری و جنسیت

128 بازدید | 7 پست

بتاتون چند بود و جنسیت بچه چی شدقشنگا؟؟

من بتام تو هفته ۴ ۳۱۰۰ بود ولی هنوز نمیدونم چی هست بچه ؟؟؟

میشه تجربتونو بگید ؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

خیلی زیاد بوده شاید چندقلوعه

بلند پرواز🕊️🌱یک روز میام و میگم بالاخره شد🥹🤍اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

خیلی زیاد بوده شاید چندقلوعه

شوخییییی‌میکنی؟؟؟؟ 😂😂

اخه یکی از دوستامم همین بود ولی پسر بود و تک بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز جون اصلا ربطی نداره من یه دختر دارم یه پسر سر هر دو عدد بتا کم بود سر هردو ضربان قلب زیاد بود سر هردو یه ویار داشتم و...

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

رنگ بیبی چکم هم واسه هر دو کمرنگ بود

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عزیز جون اصلا ربطی نداره من یه دختر دارم یه پسر سر هر دو عدد بتا کم بود سر هردو ضربان قلب زیاد بود س ...

پس با این حساب هر حرفی راجع به این چیزا هست به مادر بستگی داره 

باید صبر کنم تا موقع تعیین جنسیت 😂😂

پس با این حساب هر حرفی راجع به این چیزا هست به مادر بستگی داره باید صبر کنم تا موقع تعیین جنسیت 😂😂

آره ان شالله هم سالم باشه هم جنسیتی که میخوای 

آره ان شالله هم سالم باشه هم جنسیتی که میخوای

قربونت برم 

دعا کن دختر بشه ی پسر دارم

2825
2823
2791
2779
2792