2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کلیپ میدیدم چند سال پیش با دلایل علمی توضیح میداد که رد شده کلا این نظریه .. الان یادم نیست دلایلش ولی جالب بود 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نه رد نشده پایه زیست شناسیه

اتفاقا خود شخصی که توضیح میداد تو المپیاد زیست مقام آورده بود فکر کنم نظر شخصیش رو با دلیل توضیح میداد 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اعتقاداتتون رو از دست ندادین؟

سوال جالبی بود چون دقیقا کتابهای اقای داوکینز همینو میگه ولی من برای ادامه زندگی خودم نیاز دارم که به وجود یک نیروی برتر اعتقاد داشته باشم

این نیرو هر جایی اسمی داره بهش میگن خدا میگن کارما میگن ایزد میگن کائنات

ولی برای من هر چه که هست من محتاجشم و باعث شده زندگی ام ارامش بیشتری داشته باشه

حالا فرض کنیم بعدا بفهمیم من اشتباه کرده ام، آیا ضرر کردم که توی زندگی به وجود قوه برتر و خالق معتقد بوده ام و آرامش بیشتری تجربه کردم؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چند سالشه؟ چ جالب فکر نمیکردم این نظریه زیاد باز شه تو اینجا

دانشجو هست 

بعد اینکه ارائه اش رو انجام داد یه نفر اینجا تاپیک زد  جدید ترین تحقیق و اطلاعاتی که در موردش به دست اومده رو گذاشت که انگار بنا به فلان دلایل این نظریه رد شده 

سوال جالبی بود چون دقیقا کتابهای اقای داوکینز همینو میگه ولی من برای ادامه زندگی خودم نیاز دارم که ب ...

نه به هیچ وجه ضرر نکردین ولی خب اعتقاد که دست خود آدم نیست وقتی دیگه به این نتیجه برسی که دروغه دیگه اون اعتقاد قبلو نمیتونی داشته باشی