2777
2789

امروز یکی از فامیلامونو دیدم داشتیم صحبت میکردیم که گفت رشتت چیه گفتم فلان 

گفت نه این رشته خوب نیست و اینده نداره و ....

منم گفتم  ازتون نظر نخواستم راجب رشتم

اونم کلی بهش برخورد 

جدید مردم چرا فکر کردن باید راجب همه چیز نظر بدن ؟چرا انقد فامیل تو کارم دخالت میکنن که منم بهشون رک بگم به شما ربطی نداره و بعد ناراحت بشن 

چون اگه رک بهشون نگم میان دوباره و دوباره اظهار نظر میکنن 

آفرین........کاش منم جسارت تو رو داشتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خوشم نمیاد مردم همش سرشون تو کارم باشه 

تازه جوری شده که اگه حرف حقو بزنی ناراحتم میشن 

مثلا دایی مجردم تو دوران امتحاناتم هر روز خونمون بود دیگه منم بهش گفتم نیا امتحان دارم اذیتم 

اونم کلی ناراحت شد

خوب خودت درک نداری؟

من انقد از همه خوردم که دیگه راحت حرفمو میزنم خسته شدم از بقیه

گم شن همشون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما حرفت درسته ولی نمیشه سپر بست و با همه جنگید ، میشه خیلی محترمانه تر همین جواب رو داد طوری که کسی هم بدش نیاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شما حرفت درسته ولی نمیشه سپر بست و با همه جنگید ، میشه خیلی محترمانه تر همین جواب رو داد طوری که کسی ...

گفتم که محترمانه جواب دادم ولی اونا بازم دخالت بیشتر و فضولی بیشتر و اظهار نظر های گستاخانه تری کردن 

من تا میام اهمیت ندم بیشتر فضولی میکنن داییام حتی ترازهای قلم چیم توی دوران کنکورم ازم میپرسن همه هم ...

همه ی فامیلا کارشون همینه،فقط فامیل تو اینجور نیست تو زیاد اهمیت نده زیاد رفت و آمد نکن