2777
2789

موقع اذانه 

برام دعا کنین تو رشته موردعلاقم قبول شم امسال 

اسماتونو بگین براتون صلوات و نادعلی بخونم عزیزان 

روزه دارای عزیز و کسایی که نذری دارین لطفا دعام کنین

اسمم مبینا💖

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشااا... موفق بشی برا منم دعا کن حسنا 

اونی بشه ک  میخوام

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

فاطمه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دعا کن منو نامزدم اشتی کنیم رابطه مون درست شهشنیدم دعای نادعلی برای اشتی خوبهمنم برای حاجتت صلوات می ...

عزیزم خوندم اگه میخوای خصوصی پیام بده یه سری دعای مجرب هست بهت بگم
ایشالا اشتی کنین

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

اینجا نمیگین

نماز اول وقت بسیاااااار مجربه
بین نماز مغرب و عشا اینو بگین « عَسَی اللهُ اَن یَجعَلَ بَینَکُم وَ بَینَ الَذینَ عادَیتُم مِنهُم مَوَدَةً وَ اللهُ قَدیرٌ وَ اللهُ غَفورٌ رَحیمٌ»
شبی 7 بار دعای نادعلی کبیر
شب جمعه 14 بار دعای نادعلی کبیر+100 صلوات و اسم خود اون شخص و مادرش
بعد نماز صبح 1001 بار یا ودود
نماز شب خیلییییییی خوبه
دعای معراج
دعای کمیل
دعای توسل
دعای عهد
حدیث کسا
زیارت عاشورا
توسل به ائمه و حضرت عباس و حضرت قاسم(خیلی زود حاجت میدن خیلی مهربونن و مدیون هیچکس نمیمونن)من خودم به نیتشون صلوات نذر کردم
چون یه جا خوندم حضرت قاسم گفته منم باب الحوائجم فقط درگاه من خلوت تره😭😭
این ذکر رو هم بگین یا کاشف الکرب عن وجه الحسین ع اکشف کربی بحق اخیک الحسین ع
باور داشتن خیلی زیاد به ائمه و خدا که کمک میکنن بهتون
نماز استغاثه به حضرت زهرا
دوری از گناهان
چله یاسین هم خیلی مجربه