روزه دارای عزیز و کسایی که نذری دارین لطفا دعام کنین
اسمم مبینا💖
چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین. اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم به نام خدای صحرای طبس...... روی این قفل نوشتند که دعا میخواهد/من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚
نماز اول وقت بسیاااااار مجربه بین نماز مغرب و عشا اینو بگین « عَسَی اللهُ اَن یَجعَلَ بَینَکُم وَ بَینَ الَذینَ عادَیتُم مِنهُم مَوَدَةً وَ اللهُ قَدیرٌ وَ اللهُ غَفورٌ رَحیمٌ» شبی 7 بار دعای نادعلی کبیر شب جمعه 14 بار دعای نادعلی کبیر+100 صلوات و اسم خود اون شخص و مادرش بعد نماز صبح 1001 بار یا ودود نماز شب خیلییییییی خوبه دعای معراج دعای کمیل دعای توسل دعای عهد حدیث کسا زیارت عاشورا توسل به ائمه و حضرت عباس و حضرت قاسم(خیلی زود حاجت میدن خیلی مهربونن و مدیون هیچکس نمیمونن)من خودم به نیتشون صلوات نذر کردم چون یه جا خوندم حضرت قاسم گفته منم باب الحوائجم فقط درگاه من خلوت تره😭😭 این ذکر رو هم بگین یا کاشف الکرب عن وجه الحسین ع اکشف کربی بحق اخیک الحسین ع باور داشتن خیلی زیاد به ائمه و خدا که کمک میکنن بهتون نماز استغاثه به حضرت زهرا دوری از گناهان چله یاسین هم خیلی مجربه