یکی از فامیلامون با شوهرش مشکل خاصی ندارن فقط اون آقا ی دختر داره که ۷ سالشه از اولم مادرشوهر این فامیلمون گفته بود که میبرمش پیش خودم اصلا این بچه از اول پیش مادربزرگش بود بعد چند ماه که از ازدواجشون گذشت بچه رو فرستادن پیش پدرش که باید ازش مراقبت کنه فامیلمون هم گفت من نمیتونم بچه ی یکی دیگرو بزرگ کنم بعد الان میخواد طلاق بگیره بنظرتون کار درستی میکنه؟
اره وقتی انقد بده که دلش نمیاد یه بچه ی یتیم و بغل بگیره و براش مادری کنه طلاق بگیره بهتره.
بمیرم برا اون بچه من
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب وقتی شرایط رو طی کردن نباید مادرشوهره نارو بزنه!
حق با عروسه
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
اخه از اول گفتن دیگه پیش مادربزرگشه بعدشم عزیزم حق بده آدم واقعا بچه ی خودشم به زور بزرگ میکنه چه بر ...
ببخشید ولی نمیتونم خودمو بذارم جاش چون من عاشق بچه هام الانم درخواست دادم بهزیستی برای پذیرفتن فرزند برا همین شاید درست میگی من نمیتونم درکش کنم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
واقعا از ته دل دارم میگم اصلا دوست نداشتم طلاق بگیرن به خاطر این موضوع هیچکدوم هم کوتاه نمیان صلح کن ...
میدونی مشکل اینجاست روز اول بهش گفتن بچه پیش مادر بزرگشه شاید میگفتن پیش باباشه دختره باهاش ازدواج نمیکرد
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد