2777
2789

چقدر میتونه یه آدم‌سیاه دل و پست فطرت و عوضی باشه  

هر وقت این فتنه خانم زنگ‌میزنه حال پارتنرم بد میشه ک راهی بیمارستان میشه ( داخل پرانتز بگم که من و پارتنرم یه استانیم‌و اونا تهران هستند برادرش و خانومش و بچش کاری به کار این ندارند فقط پدر من رو همین خواهر در آورده آخه با نوزاد نوپا ۳ قلو چجوری می‌تونی خاله زنک بازی کنی ؟؟؟) و دو هفته بستریه و خواهرش از من‌پیش برادرش بد گفته چوت بعد خرف زدن پارتنرم یه آدم دیگه میشه و سرد میشه ۱ سال و ۱۰ روزه باهمیم خدا لعنتت کنه ترانه بهار که تحصیلات داری و شرکت   داری ولی هنوز خاله زنکی 

و اینم بگم من از خانواده پارتنرم‌سر ترم‌و بابام دندونپزشکه  و حقوق سه ماه پارتنرم‌خرج یه ماه ما هست  و برادر پارتنرم  جانبازه و خودش مرزبانه. و اینکه این خانم از همون روز اول آشنایی هی بین مارو بهم میزد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکنم من ؟؟؟ موندم چجوری این رو خانواده شوهرش تحمل می‌کنند

خب تو ك ميتوني بري وقتي تحمل خانواده شون نداري چرا موندي خودت عذاب ميدي

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

منم از خواهر شوهرا همیشه بهم میریزم یه حرفایی میزنن یه عده انسان خرافاتی به تمام معنا من موقع ازدواج فرهنگ خانواده شوهرمو در نظر نگرفتم همسرم با من هم عقیده هست ولی خانواده همسرم نه دیشب رفتم خونشون اینقدر بد بود با یه قرص خواب خوابیدم

ترانه بهار اسمش هست؟بنظرمياد خيلي اعصاب نداريكجا بستري شده داداش ترانه

آره . بیمارستان به خاطر ویروس جدیدی که گرفته ‌‌‌‌

آخه عزیزم من آدم آرومیم ولی یکی بیاد بد تورو بگه به کسی که  دوستش داری عصبی نمیشی ؟؟ اعصابت بهم نمیرسه .  به خدا اگه ترس از تعلیق شدن نبود میگفتم چی گفته 

خب تو ك ميتوني بري وقتي تحمل خانواده شون نداري چرا موندي خودت عذاب ميدي

جفتمون همدیگه رو دوست داریم  . کافیه من برم  پارتنرم عزوجل میکنه ولی ...... ‌

الان من چیکارکنم ؟‌چجوری حرفای خواهرش تاثیر نداشته باشه روش 

آره . بیمارستان به خاطر ویروس جدیدی که گرفته ‌‌‌‌ آخه عزیزم من آدم آرومیم ولی یکی بیاد بد تورو بگه ب ...

خب حالا اسمش اينجا مينويسي چيكار دردسر ميشه 

ولي بنظرم وقتي خانواده طرف رو اعصابت هست بهتره تموم كني

ولي بيمارستان رفتنش ك ربطي ب تماس اين خانم نداشت گفتي برا ويروس

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

خب حالا اسمش اينجا مينويسي چيكار دردسر ميشه ولي بنظرم وقتي خانواده طرف رو اعصابت هست بهتره تموم كنيو ...

هزار تا اسم هست از کجا میفهمم من کی هستم ؟ 

بزار زنگ بزنم به پارتنرم ببینم جواب میده