2777
2789
عنوان

مشاور میگه جدا شو

1501 بازدید | 104 پست

دوتا تاپیک برای دعوا با نامزدم زدم و خیلیها گفتن تا عقد نکردی جدا شو خیلیا هم گفتن یکم سطح توقعت رو بیار پایین و نامزدتو درکش کن،رفتم با یه مشاور حرف زدم اصلا نذاشت ک بگم بحثامون سرچی بود و حق باکیه،تا سنامون رو فهمید گفت هیچ راه حلی تو نداری غیراز جدایی با هیچی مشکلت حل نمیشه گفت مردا ۲۷سالگی به بلوغ فکری میرسن وقتی اون سنی بشه چشماشو وا میکنه و میگه من تو رو نمیخوام،بازم برم پیش مشاور؟یا به خونوادم دیگه اطلاع بدم ک میخوام جدا شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشی بهتره

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

قبلش میتونی بری یه مشاور دیگه نظر اونم ببینی مشاوره ریاضی نیست که همیشه ۲ به علاوه ۲ بشه ۴. کاملا میتونه سلیقه ای باشه 

به نظر من خودت باید تصمیت رو عاقلانه بگیری و کاری به حرف بچه های اینجا و مشاور نداشته باشی 

منظورم این نیست که توجهی نکنی به حرف بقیه اتفاقا باید خوب گوش کنی و جوانب رو درنظر بگیری و درنهایت خودت منطقی تصمیم بگیری نه اینکه چون فلانی گفته طلاق بگیر طلاق بگیری