2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم

513 بازدید | 24 پست

دیشب خونه مادر شرهرم دعوت بودیم من تو عقدم خونه شوهرمم جداس اومدم چندروزی خونه شوهرم

حالا مامانش زنگ زده نهارم بیاید اینجا 

اخه معذبم خدایا اعصابم بهم ریخته 

وقتی جایی ارامش ندارم چطور هی برم 

دیشب شوخی شوخی چندتا تیکه بهم انداخت ب روش خندیدم با اینکه بهم بر خورد الان حرصم گرفته چطور برم

خدایا پشت پناه عزیزنانم تو باش

خوب ب روش نیار عزیزم من خودم همیشه خودمو میزنم ب نفهمیدن میسوزناااا بد جور ناهارو بخور برگرد پیش آقاییت

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ب روش نیار عزیزم من خودم همیشه خودمو میزنم ب نفهمیدن میسوزناااا بد جور ناهارو بخور برگرد پیش آقا ...

اخه واقعا دبشب ناراحتم کرد مثلا براش کیف خریدم خندید گفت ب درد خودتان میخوره من سلیقم برا کیف دوملیونیه

عکس منو تچ کیف اقام دید گفت وای این پیرزنه کیه 

برا تعارف شام هی میگفت بخور بخور اضاف شه میخواد خراب شه بریزیم بیرون بخور 

خدایا پشت پناه عزیزنانم تو باش

خب چرا ب روش خندیدی مقصر خودت!برو وخیلی سرسنگین باش ن با کسی حرف بزن ن شوخی کن کلا خودت بعدا ب این نتیجه میرسی ک باید بزنی تو برقو با کسی حرف و شوخی نداشته باشی

چیزی واسه گفتن ندارم😊
اخه واقعا دبشب ناراحتم کرد مثلا براش کیف خریدم خندید گفت ب درد خودتان میخوره من سلیقم برا کیف دوملیو ...

بنظرم یکم احساس خوشمزگی میکنه و این خصلت درش نهادینه شده و با همه همینه. آخه این همه تیکه تو یه جلسه بارت کرده؟!!!

اگه با همه همینجوریه و اخلاقش همینه که دیگه متاسفانه تا آخر عمر همینقدرررر خوشمزه و بانمک بازی میخواد دربیاره و متاسفانه باید تحملش کنی. چاره ای نیست

عروسی ک سرسنگین و ساکت بشینه ی جا با عروسی ک از تیکه ها و شوخی ها ناراحت شه و بالاخره آدمیزاده باید جواب بده و جواب بده و حاشیه و داستان درست شه ارج و قربش بیشتره

چیزی واسه گفتن ندارم😊

سلام، از الان سر این چیز ها اعصاب خودتو خورد نکن،اگه حرفی بهت میزنه که ناراحت میشی، تو روش نخند و از کنارش بلند شد برو پیش همسرت بشین، بیشتر بشین پیش اشخاصی که احترام میدونن چیه ، اما سر این موضوعات ضعف از خودت نشون نده، اگه هم ناراحتی که بری اونجا این بار رو برو، اما سری بعدی با نامزدت قرار بزار برین مثلا پارک یا خیابون یا مثلا بعد شام به حالت یا دایی خلاصه از اقوام خودتون انتخاب کن، از کسایی که بهت احترام میزارم با اونا بیشتر باش؛ کسایی هم که تیکه بهت میندازن محل نزار، اما بحث باهاشون نکن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜