2777
2789

با خانواده شوهرم تو یک ساختمون هستیم.برادرشوهرم که زنش واقعا خیلی اذیتم کرده.باهاش قهر هستم..حالا شب عید به شوهرم پیام داده بود که زنت رفته پشت بوم دیش ماهواره مارو خراب کرده.بازش کرده..حالا ما خودمون ماهواره نداریم.‌.پشت بوم چهارتا دیش هست.که من اصلا نمیدونم کدوم دیش برای کیه.اصلا بلد نیستم بازش کنم😭به شوهرم گفته حاضرم دست رو قرآن بذارم که زنت خرابش کرده..😭به شوهرم گفتم بخدا من اصلا نمیدونم کدوم دیش برای اوناس یا چجوری باز میشه.من یه پیچ ساده رو بسختی باز میکنم بخدا..مثلا روزه میگیرن و هیئت میره..استوری واسه من از حضرت علی مطلب میذاره..بعد راحت به من تهمت زد..عید مارو خراب کردن.الان دو روزه اعصابم خورده.اون یکی برادرشوهرم که مجرده گفته باد زده شب قبلش خراب کرده..ولی بازم میگه نه زن تو خرابش کرده حاضرم دست بذارم رو قرآن..منم گفتم بیاد بذاره اگه راست میگه‌‌.شوهرم بهش گفت اگه تو راست میگی همون قرآن من و خانواده ام رو نابود کنه‌ولی اگه من و زنم راست میگیم که همون قرآن تو و خانواده خودت رو نابود کنه‌..انگار قرآن بازیچه دست ایناس

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یه پیچ ماهواره چه ها که نمیکنین!!!!

پیغمبر(ص) با اون ابهت فقط یکبار اون هم به خاطر اثبات حقانیت خدا، مباهله کرد.

شما برای یه پیچ ماهواره همو پاره میکنین

شگفتا

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

قرآن شده وسیله نابودی ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا شوهرت قهر نمیکنه. من شوهرم تو این مواقع کسی حرف بزنه جرش میده داد و بیداد میکنه بعدشم دیگه اون ش ...

قهرن ولی پیام میده.چکار کنه.هزارتا حرف دیگه هم زده..نمیشه جواب نده

...
سر یه پیچ ماهواره چه ها که نمیکنین!!!!پیغمبر(ص) با اون ابهت فقط یکبار اون هم به خاطر اثبات حقانیت خد ...

بخدا سر دمپایی بچه شون که افتاده بود پایین میگفتن ما انداختیم زنش،به بچه های من گفت حروم زاده ها..بعد منم جوابشو دادم..شوهرش حالا میگه هرچی زن من فحش داده زن توهم گفته.انتظار دارن هرچی اینا فحش میدن من لال بشم😐

...