2777
2789
عنوان

بچه ها توراهی میدونم بین شک وخیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من يه خانواده متأهل نبايد با مجردا بپرن خيلي سريع باهاشون قطع رابطه كنين و با خانواده هاي متأهل موفق و متعهد دوست بشين اگرم بين شوهرت و اون چيزي باشه اون دختر براش خيلي بي ارزشه كه ميخواد با تو روبه روش كنه و اين وسط اگه رابطه اي هم نباشه با اين روبرويي راه رو واسه ارتباط باز ميكني چون ميخواد هر روز زنگ بزنه به شوهرت راجع به اين موضوع با هم حرف بزنن

اخه چندباربهم گفت لباسای زهرا خوشگله واینکه وقتی می بینتش بال درمیاره همش بهش زول میزنه بعد اینکه یه بار زهراتوماشینش بود انقدصداش کرد بادیدنش خوشحال میشه واینکه دیشب کاملا شمارش حفظ بود شما باشین شک نمی کنین قسمش دروغه اخه ادم شماره دوست دختر دوستش حفظ میکنه

شوهرم بهش میگفت ازدوستش جدا بشه پسره قابل اعتمادنیست خود پسره یکی دیگه برای ازدواج میخواد

به نظر من اصلا موضوع رو بزرگ نكن يه كيس ديگه واسه زهرا پيدا كن. به شوهرت هم بگو ديگه دل نسوزونه واسه زهرا.

كيس رو هم كه پيدا كردى ديگه روابطت رو كم كن تا برن ازدواج كنن.

پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.

عزیزم ی مشکلی این وسط هس حتی اگ الان رفیق نباشن همسرت بی میل نیست یااین ک ارتباط دارن ازاون ارتباطای براصطلاح خاهربرداری ک بعضیا تهشومعلوم نیس ب کجامیرسونن اسمشوموجه میکنن

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢