2777
2789

چیکار کنم خودمو کنترل کنم 

مثلا الان همه چی معمولیه ولی کافیه یه چیز الکی بشه من عصابی میشم امروزم خیلی خودمو زدم جلو بچه و شوهرم 

بخاطر اینکه شوهرم میگفتداین لباس و نپوش بچم گریه میکرد من میگفتم لباس عیدشو بپوشه چرا کهنه بپوشه بعدم گفتم باشه همون قبلیا رو بپوش همینا باعث شد من عصبی بشم شدید خودمو بزنم مشکلات مالی و فشار زندگی اینکه شوهرم خودشو کوچیک کرده برای به تومن از داداشش قرض گرفته انگار ما گداییم مونده یه تومن بقیه ایم اونم داداشی که مدیر به کارخانه اس 

همه اینا اون زمان اومد جلو چشمم انقدر خودمو زدم انگشتام درد گرفت 

اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی خب ، همسرت اگه داشت نمیرفت اینقدر رو قرض کنه که!

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

از بی عرضگی شوهرم که هر سال بیکاره و هیچی نمیخره 

باز خودم یکم پول داشتم موقعی که سرکار میرفتم برای بچه و خودم خرید کردم وگرنه حتی نمیتونست یه جفت جوراب بخره در این حد این مرد بی عرضه اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی خب ، همسرت اگه داشت نمیرفت اینقدر رو قرض کنه که!

یا قرض نکنه یا حداقل یه مبلغی باشه بشه باهاش چیزی خرید 

نه اینکه هم خودش هم مارو کوچیک کنه بخاطر یه تومن 

یا قرض نکنه یا حداقل یه مبلغی باشه بشه باهاش چیزی خرید نه اینکه هم خودش هم مارو کوچیک کنه بخاطر یه ت ...

چرا توقع های اینجوری داری ، آدم به اندازه نیاز قرض میگیره اصولا نه غرورش حفظ بشه!

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تا جایی که من میدونم وقتی احساساتت رو سرکوب کنی 

از یجایی به بعد یه خشم و عصبانیت غیرقابل کنترل میشه

گاها حتی خودتم نمیدونی چرا اینقدر عصبی و پرخاشگر شدی

احساساتت یدفعه ای فوران میکنن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تا جایی که من میدونم وقتی احساساتت رو سرکوب کنی از یجایی به بعد یه خشم و عصبانیت غیرقابل کنترل میشهگ ...

دقیقا همیم خیلی تو خودم میریزم 

وقتی میری خونه مثلا خواهر شوهرت همه دارن در مورد ماشینشون صحبت میکنن یا کارشون 

ولی تو نه شوهرت کار داره نه یه ماشین قراضه باید بشینی به دهن اونا نگاه کنی 

چرا توقع های اینجوری داری ، آدم به اندازه نیاز قرض میگیره اصولا نه غرورش حفظ بشه!

اصلا با یه تومن ما هیچیمون حل نشد 

من میگم نباید قرض کنه الان با خودشون میگندچقدر بدبختن اینا لنگ یه تومنن

دقیقا همیم خیلی تو خودم میریزم وقتی میری خونه مثلا خواهر شوهرت همه دارن در مورد ماشینشون صحبت میکنن ...

نمیدونم چی بگم ولی این خوب نیست خدای نکرده سکته میکنی یا یه اتفاق بدتر میوفته 

اول اولویت خودت باش بعد به فکر بچت باش 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت