2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردین

265 بازدید | 12 پست

تقریبن 1ساله که با همیم تو همین 1سالم هر روز دعوا میکنیم بعد امشب دعوا افتادیم بعد کنار خونه خودمون خونه مادربزرگشه برگشته داریم دعوا میکنیم زود پریده رفته خونه مادربزرگش دم عیده خونه اونا هم شلوغ همه دورشم جمع شدن   همین دیشبم دیگه اومدم با بابام خونشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم به نظرتون عیده همیشه غر غر می‌کنه دعوا خب منم بابام زنگ زد که بیام خونتون عید دیدنی گفتم باشه اومدن همون دم در مامانم گیر آورده حرف میزن باهاش حرف باز اومده خونمون با بابام حرف میزنه دیید رفت خونه مادربزرگش اونا هم خونشون شلوغ همه حرف میزدنن

سر چی دعوا میکنید یکم کوتاه بیاین خب

چیزایه الکی خب گیر داده من اومدم ازش 200تومن گرفته بودم واسه ناخون خودشم راضی بود من به زور نگرفتم ازش البته بقیشو میخواستم خودم بدم  1روز پیله کرده منت که من بهت پول دادم اینجوری کردم منم عصبی شدم از بس حرف زد رفتم ناخونامو کندم بعد رفتیم خونه باش عید دیدنی باباش200تومن داد بهم اومده از من گرفته 200تومنو که من بهت پول دادم رفتی ناخون گزاشتی باز میگه بابایه من بره کونش پاره شه بعد 200تومنو تو بری خرج کنس