2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بیرون چشم یا داخل چشم؟ برای بیرون چشم مارک بِل خیلی خوبه

بل کلا مارک خوبیه،ریملش ک حرف نداره اما چندوقتیه میگردم پیدا نمیکنم بخرم،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
بل کلا مارک خوبیه،ریملش ک حرف نداره اما چندوقتیه میگردم پیدا نمیکنم بخرم،

چرا داره مخصوصا سمت منوچهری رنگ بیرونش سفیده درش مشکی

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

من از بل خوشم نمیاد ...زود میره ....فلورمار جلد مشکیش دقت کنین جلد مشکیش خیلی پررنگ و خوبه یکم میپاچه که اگه دور چشمو خوب کرم پودر بزنی کمتر میپاچه 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
من از بل خوشم نمیاد ...زود میره ....فلورمار جلد مشکیش دقت کنین جلد مشکیش خیلی پررنگ و خوبه یکم میپاچ ...

به هیچ وجه پاک نمیشه البته تقلبیش هم تو بازار هست که باید اصلشو بخری.من خودم میکاپ کارم و به نظرم بین مارکها بل از همه بهتره.فلورمار که خیلی برند ضعیفیه.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
به هیچ وجه پاک نمیشه البته تقلبیش هم تو بازار هست که باید اصلشو بخری.من خودم میکاپ کارم و به نظرم بی ...

اصلش چنده؟؟؟

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))