2سال با همسرم دوست بودیم عاشقانه های افسانه ای بودیم بعداز 3سال زندگی مشترک بهم خیانت کرد و من مچشو گرفتم پیرینت گرفتم از خطش درست 20روز میشد که اشنا شده بودن و درخواست از طرف همسرم بود به هم اس میدادن الان 1ماه از ماجرا میگذره بچه هم نداریم تک فرزندم ابروی بابا مامانم خیلی برام مهمه کسی هم از این ماجرا خبر نداره من حالم بده چیکار کنم دارم خفه میشم چیکار کنم خیلی سخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ تغییری تو رفتارش نبود حتی اندازه سره سوزن اصلا باورم نمیشه الان که فک میکنم اگه اسمسشو اتفاقی نمیدیدم شاید هیجوقت نمیفهمیدمو همینجوری ادامه دار میشد
عزیزم اگه می تونی باهاش کنار بیای که هیچ وگرنه از این به بعد زندگیت می شه جاسوسی شوهرتو کردن هر روز اون زرنگتر خواهد شد و تو کاراگاهتر و به هیچ جایی نخواهی رسید آخرش بن بست که زندگی از دست رفتتو باید بشینی ببینی دیدم که می گم
اگر خاطرمان تنها ماند. طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
اولا ودوما وسوما آرامش.بعد بگو در چه حدی بوده؟میدونه خبر داری؟اگر میدونه واکنشش چی بود به فهمیدنت؟
خواهر کدوم ارامش من زره زره دارم اب میشم در حده اسمس ولی تو بیست روز از طرف همسرم تماس نگرفته شده تک زده اون زنگ زده موقعی که همسرم شرکت وقت استراحتش بود و تو بیست روز 600تا پیام رد و بدل شده اره میدونه به پام افتاد اول که قبول نکرد ولی بعد اینقد جیغ زدم که خون بالا اوردم بپام افتاد که اشتباه کردم خودمم هنگم که چرا بات این کارو کردم میگه همش دختره میگفت خونه میگیریم از اینجا میریم من میگفتم نه زندگیمو دوست دارم از طرفی زنگ میزد هواییم میکرد هیچ واکنشی نمیداد نه برنامه سکسمون عقب میوفتاد نهدخذیدمون نه گردش نه دوره همی یه حرکت مشکوکم نمیکرد حتی گوشیش همیشه پیشه من بود تا اینکه اتفاقی اسشو دیدم
اگه دوستش داری و میخواهی زندگی کنی.با مشاور صحبت کن تا راهکارهای خوبی بهت بده.ولی اگه نمیتونی فراموش کنی و نفرت دار شدی .باز هم کمی صبر کن سهمت رو از زندگی بردار و دست خالی نرو و رسواش کن و بعد بکش بیرون.اینطور آبرو خانواده ات حفظ میشه .اصلا احساسی رفتار نکن در انتخابت واقعا عاقلانه تصمیم بگیر.طلاق وحشتناک نیست.من خودم در ازدواج دوم واقعا خوشبختم.
اتفاقی یروز اس داده بود که حالم خوب نیست مریضم خونه هستم گفتم این اس یه پسر نمیتونه باشه من سریع شمارشو سیو کردم دیدم تلگرامه همه پرفایلاش دخترونه بود خلاصه دیدم بله اینستا هم هست پیجشم بازه یه دختره 19سالست