2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

49 بازدید | 5 پست

خانوما چرا تا یه مردی میگه نفر اول زندگی من مادرمه شما ناراحت میشین؟!

مگه از مادر عزیز تر هم هست ... من حتی پسر عموم از زنم بیشتر دوست دارم کلا زن گزینه آخره....

زن تازه اومده چرا باید انقدر انتظار توجه داشته باشه ...؟!

چون وقتی زندگی تشکیل میدی یعنی الویت رو جدید داری و اونم زنته همین رفتارتونه که زناتون همیشه شاکین چون هیچی از احساسات زنا نمیفهمید خودتون ناراحت نمیشید وقتی الویت اخر زندگیشی ؟اگر قرار بر این باشه بهتره اون شخص ازدواج نکنه چون تیتیش مامانیه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقای محترم ببین

قطعا پدر و مادر اون خانم هم نسبت به شما براش عزیز تره

کسی هم انتظار نداره شما مادرت رو بزاری کنار

اما وقتی ازدواج میکنی یعنی مستقل شدی اگه انقدر مامانی هستی چرا زن گرفتی؟

شما وقتی زن میگیری زندگیت جدا میشه و زندگی خودت رو داری که خانمت باید اولویت باشه چون اون وادر فرزندان تو میشه شما وقتی زن میگیری دیگه خونه مادرت زندگی نمیکنه با همسرت زندگی میکنی مثل پدرتون 

همیشه میگن که اگه از لحاظ عاطفی استقلال ندارید و وابسته مادرتون هستین زن نگیرین

انتخاب خودت بوده

در نظر داشته باش اگه این روند و ادامه بدی تو هم برای زنت جایگاه آخر و خواهی داشت

مگه زنت قرار نیست مادر بچه هات بشه؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

مادر تو سر زندگی خودشه شوهر کرده بعدم بچه هاش و فرستاده پی زندگیشون و کنار پدرت به زندگی ادامه میده نه کنار تو

شما هم ازدواج کردی وظیفه داری همه زندگیت زنت باشه اون هم مادر میشه بچه هاش رو میفرسته سر زندگی خودش کنار تو ادامه میده

نه مادرت زندگیشو برا تو ول میکنه نه قراره مادرت تا آخر عمر با تو زندگی کنه

قبل از این که مادر تو باشه همسر پدرته

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄