2777
2789

با وجود مشکلات زیادی که دارم عاشق ینفرم اما خب میدونم بهش نمیرسم چون خیلی سطحش از من بالاتره. چجوری فراموش کنم خیلی ناراحتم اگر پولدار بودم شرایط جور دیگه ای بود سنمم داره میره بالا ۲۸سالمه.چقدر این انسان برام عزیزه حیف

اینکه از نرسیدن بهش خواب نری خیلی بهتر از اینکه بهش برسی اما از تفاوت فرهنگی و غصه های زندگی خواب نری!

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاشت رو بکن برو سرکار تا بتونی یکم از نظر مالی خودت رو بالا ببری 

دو نفر همو دوس داشته باشن فک میکنم این اختلاف فرهنگی و مالی زیاد نقشی نداره

انشالله سال دیگه همین موقع بیای تاپیک بزنی ک بهش رسیدی

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

منم تو همین شرایط بودم و به سختی از هم جدا شدیم و الان ۴۲ سالمه و همجنان مجردم ، نتونستم دیگه با کسی باشم ‌. اگه مطمئنی نمی رسی زودتر جدا شو ک مثل من وابستگی برات پیش نیاد ک حتی تو ذهنت نتونی رهاش کنی

مگه اون کیه اونم یک انسانه . ببینن از چی اون آدم خوشت میاد 

چهرش ، اخلاق ، پول یا غیره 

شاید کنارش قرار بگیری خوشبخت نشی 

پس بزار خدا مصلحتو هر طور می‌دونه برات رقم بزنه 

بسپارش ب خدا و آروم و راحت بخواب 

ب خدا اعتماد نداری 

وگرنه دیگه نباید بهش فکر کنی

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

رو مخش کار کن پسرا زود تو دام میفتن

تا جایی میتونستم از راه درست تلاشمو کردم ایشون حس میکنم دنبال موقعیت و پول هستن نه دختر با صداقت و وفادار.خیلی ناراحتم ازین موضوع.کلی حسرت تو دلمه همش میگم اگه پولدار بودم شاید شرایط اینجوری نمیشد

وای چقدر دلم گرفته 

منم هر شب همینطوریم

از شدت غم و ناراحتی خابم نمیبره سعی میکنم با چیزای دیگه خودمو سرگرم کنم ولی ناراحتیام و مشکلات جلو چشام راه میرن

دلم میخواد یه شب قلبم بگیره بمیرم تو خواب 

از کجا میدونی بهش نمیرسی فقط از لحاظ مالی بالاتره؟

نه مالی با خانواده خودم یکیه تازه اصالت خانواده خودم و تحصیلات پدر خودم از پدر ایشون بالاتره متاسفانه از لحاظ مدرکی ایشون از من خیلی بالاتره من تازه دارم لیسانس میگیرم اما ایشون پزشکن