با وجود مشکلات زیادی که دارم عاشق ینفرم اما خب میدونم بهش نمیرسم چون خیلی سطحش از من بالاتره. چجوری فراموش کنم خیلی ناراحتم اگر پولدار بودم شرایط جور دیگه ای بود سنمم داره میره بالا ۲۸سالمه.چقدر این انسان برام عزیزه حیف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تلاشت رو بکن برو سرکار تا بتونی یکم از نظر مالی خودت رو بالا ببری
دو نفر همو دوس داشته باشن فک میکنم این اختلاف فرهنگی و مالی زیاد نقشی نداره
انشالله سال دیگه همین موقع بیای تاپیک بزنی ک بهش رسیدی
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
منم تو همین شرایط بودم و به سختی از هم جدا شدیم و الان ۴۲ سالمه و همجنان مجردم ، نتونستم دیگه با کسی باشم . اگه مطمئنی نمی رسی زودتر جدا شو ک مثل من وابستگی برات پیش نیاد ک حتی تو ذهنت نتونی رهاش کنی
تا جایی میتونستم از راه درست تلاشمو کردم ایشون حس میکنم دنبال موقعیت و پول هستن نه دختر با صداقت و وفادار.خیلی ناراحتم ازین موضوع.کلی حسرت تو دلمه همش میگم اگه پولدار بودم شاید شرایط اینجوری نمیشد
از کجا میدونی بهش نمیرسی فقط از لحاظ مالی بالاتره؟
نه مالی با خانواده خودم یکیه تازه اصالت خانواده خودم و تحصیلات پدر خودم از پدر ایشون بالاتره متاسفانه از لحاظ مدرکی ایشون از من خیلی بالاتره من تازه دارم لیسانس میگیرم اما ایشون پزشکن