2777
2789
عنوان

تا اینجاچهارصدوچهارچطور گذشت

109 بازدید | 9 پست

۴۰۴ چطور بود تا الان

من ی خبر خوش و شوکه کننده شنیدم اینکه دختر داییم داره ازدواج میکنه و خیلی کوچولوعه ۱۵ سالشه 

همچی خوب بود تا آخر شب با شوهرم بحث داشتیم میخاستم خودمو پرت کنم پایین از ماشین 

الانم کنارم خوابیده بود خیلی صدای خر پفش بلنده واقعا رو مخم بود هی بیدارش میکردم دیگه الان رفته بیرون خوابیده اینم از شروع ۴۰۴ ما

امیدوارم امسال آغاز تمام خاطرات خوش باشه برای همه فارسی زبانا 

سالی پر برکت سالی همراه با شفای بیماران و پر از سلامتی و مهم تر از همه دل خوش و گره از مشکلات همه باز بشه دل همه شاد بشه ❤️🌱آمین

ع دست ی نفر کفری ام  ولی قضاوت نمیکنم تا بیاد حرف بزنیم توضیحات بشنوم بعد تصمیم بگیرم 

پیش رفیقم بودم ساعت ۲ اومدم خیلی خیلی خیلیییی خوبه هوا منو داره کلا حالم باهاش خوبه  تا ۲ ب خاطر من بیدار موند در صورتی ک ۱۰ خوابه فردا صبح میره کوهنوردی ۶ 

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمونه برات

مرسی عزیزدلم 

الهی آمین واقعا بودنش احتیاج دارم

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

امین(: 

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

شوهرم امشب خیلی خوب و مهربون شده بود 

خدا کنه تا آخر سال همینجوری باشه 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام