2777
2789
عنوان

از اون شباست که خوابم نمیبره

55 بازدید | 6 پست

شب قشنگیه و فکرم نرمه :)

برام گاهی پیش میاد 

حسش قشنگه 

یه حس عجیب و‌آروم

ولی اینکه مغزم نمیذاره بخوابه جالبه 

همش به فلسفه زندگی فکر میکنم 

به اینکه هرچی بزرگتر میشیم تجربه هامون بیشتر میشه و به افکار قدیممون میخندیم ...( چه افکاریا ....😄چه افکاری)

هرچی بزرگتر میشیم بیشتر پدر مادرامونو درک میکنیم ... ،فداکاریاشونو ...

الان تو روند طبیعت زنده ایم پس درست زندگی کنیم و دنبال علایقمون بریم ...از زمان بعدش خبر نداریم از زمان قبلشم همینطور ولی از زمان حالش که خبر داریم پس ...

فریب فکرای منفی رو نخوریم ....

ماه پیش از استرس زیاد منفعل شده بودم ،یکماهه بهتر شدم ،گاهی مینویسم افکارمو تا به ثبات برسه و دیگه به فرم دیگه نیاد تو ذهنم ....

بازم سال نو مبارک 

۱۴۰۴/۰۱/۰۱

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح و ظهر هم نمیخابی؟من شبا بیدار روز خوابالبته قبلن شبا بیدار صبح ها هم دو ساعت خواببخاطر افسردگی

چرا میخوابم ،این شبا که دیر میخوابم دیر بیدار میشم ولی کاری پیش بیاد صبح زود بیدار میشم دیگه تا شب نمیخوابم‌ ....افسردگی به نظرم منم داشتم ،هیچ کاری نمیکردم فقط دراز میکشیدم رو‌تخت ،یهو پاشدم تو اسفند ،یاید با افکار منفی مبارزه کنیم ،تنها راه نجاتش خود شخصه 

الهی مرا آن ده که آن به ...