2777
2789
عنوان

احساس مزخرفم از سال تحویل 😞

201 بازدید | 23 پست

چند سال اخیر رابطه ام با پدرم اصلا خوب نبوده ولی همیشه گذشت کردم ‌‌و‌سعی کردم حداقل لحظه تحویل سال و‌ کنارشون باشم و معاشرات  و تبریک معمول داشته باشم . سال گذشته بدترین لحظات تجربه کردم و تقریبا اکثرشون نه پدرم براش مهم بوده نه پیگیرم میشد (درگیر جراحی و بیماری سخت  بودم ) خیلی جاها جونم در خطر بوده ولی خیلی بیتفاوت میگذشته از کنار وضعیت من این خیللی برام دردناک بوده البته فقط بامن هم نه با خواهرم و.. همینه و خیلی براش خونواده و حالشون مهم نیست . منم امسال اصلا نه سر سفره هفت سین رفتم نه تبریک گفتم بهش اما مادرم مدام میگفت پدره بعدا مبیمیره میفهمی و‌.. توجه نکردم الانم پشیمون نیستم ولی حس خیلی بدی دارم وقعا حالم گرفته اس کاش اصلا خونه اشون نبودم 😑😑😑 این اخلاقم خیلی اذیتم میکنه حتی با وجود اونهمه ‌بی عاطفگی نمیتونم بیتفاوت باشم نسبت بهشون و داغون میشم خودم .مدام تو تعارض هستم با احساساتم ☹️😢

ملت رددادن 

بابای بیشعور منم همینه دلت نسوزه 

بززگتر زمانی بزرگه که بزرگی کنه 

بابای من خواب بود 

از دیشبش ساعت۱۱خوابید 

نه پرسید چیزی دارین ندارین 

ببببیییی مسیؤلینتتتتت

خوابیده بود سال تحویل 

منو مامانم فقط بهم تبریک گفتیم 

حتی بلند شد با اخم رفت دسشویی کلا بامون خوب نیست 

و احساس میکنه خیلی هنر کرده یه مواد غذایی میاره ماهانه 

وگرنه هیچ خرج دیگه ای نمیکنه 

با ا مای اینحوری باید مثل خودشون رفتار کرد 

الکی از پدر مادر قدیسه می‌سازند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز سال تحویل شد ولی کاری نکردم نشستم کار خودمو کردم برام مهم نبود ادم به چی این مملکت دلش خوش ...

واقعا حداقل کنار این همه مشکلات نزدیکان درکش کنن و محبت باشه میشه دوام ٱورد اونهم نمونده 

پدر مادر منم همینن

😞😣من اولین سالی بود که دیگه گذشت نکردم و سعی کردم بیتفاوت رفتار کنم جالبه مادرم هم مدام تیکه مینداخت که پدر مادر تکرار نمیشن حالا خوبه میدونه من چقدر عذاب میکشم از رفتاار پدرم 

واقعا حداقل کنار این همه مشکلات نزدیکان درکش کنن و محبت باشه میشه دوام ٱورد اونهم نمونده

بخدا الان جوری شده زندگی که حتی مشکلی هم نداشته باشه از رونه دیوار هم مشکل ایجاد میشه اونم روحی

چقدر فشار داریم تحمل می کنیم بخدا تجربم از یک فرد مسن هم بیشتر شده بس فشار می کشیم

ملت رددادن بابای بیشعور منم همینه دلت نسوزه بززگتر زمانی بزرگه که بزرگی کنه بابای من خواب بود از دیش ...

واای دقیقا نمیدونم چطور انقدر بی مسولیت میشن 😞

منم خیلی دختر عاطفی هستم اما دیگه ازش بریدم نه پشتوانه مالی هست  نه عاطفی نه براش مهمه چی میشه ٱینده ما منم دبگه سعی کردم ببرم رشته عاطفه دختر پدری رو پدری که من دارم ccu بستری میشم حتی براش مهم نبوده یا خیلی موارد دیگه بره بدرک بزرگتر بقول شما فقط ب سن نیست 

بخدا الان جوری شده زندگی که حتی مشکلی هم نداشته باشه از رونه دیوار هم مشکل ایجاد میشه اونم روحیچقدر ...

واقعا مناسفانه همینه این پدر مادرای ما حداقل اکثرشون جوونی کردن ما که.....

واای دقیقا نمیدونم چطور انقدر بی مسولیت میشن 😞منم خیلی دختر عاطفی هستم اما دیگه ازش بریدم نه پشتوان ...

اره بخدا 

من بابام ccu بستری بود 

مامانم باش قهربود نرفت 

خودم رفتم بخدا مردم تو بیمارستان فقط شبا میومدم خونه میخوابیدم 

همون تایم متوجه لک بدنم شده بودم و بیماریم و اصلا حال روحی خوبی نداشتم میرفتم تو حیاط زار زاررر گریه میکردم

فقط من کنارش بودم حتی برادرشم نموند یه روز پیشش 

تولداش روز پدرکادو خریدم 

کیک‌خریدم با اینکه درامد بالایی ندارم 

بعد نه تولدمو حتی یادشه ن تبریک 

اصلا چندساله یادم نمیاد کادو داداه باشه بهم 

پول و پول تو جیبی که ممممممحاله 

براش مهم نیست ازکجا جورمیکنم 

الان من در به در دکترام یه بار نمیگه اصلا چرا میری

چته ک میری 

چه برسه به هزینه دادن

ازش متنفرم 

کاش مردای اینحوری نسلشون منقرض بشه