2777
2789
عنوان

امشب خونه مادرشوهرم بودم

1282 بازدید | 31 پست

سه ساله ازدواج کردم خواهرشوهر بزرگم همش اذیت میکرد یه روز زنگ زد شوهرم اون اوایل که عروسی کرده بودیم داشتن تصویری حرف میزدن بعد خونه پسردایی شوهرم بودم دایی ایناشم بودن خواهرشوهرم برگشت گفت نمیاین سربزنین خونه مامان چون عسلویه بودیم دیر میومدیم شوهرمم گفت نه مادر خانومم میخواد بیاد برگشت گفت میخاد بیاد سر زنتو بگیر بیاد چیکار کنه خیلی ناراحت شدم جلو اون همه آدم ولی هیچی نگفتم ولی به مادر شوهرم گفتم هم خودم هم شوهرم ازاون موقع تاحالا قهریم باهاش بعد امشب

خدا یه عقلی بهش بده طفلی چقد داغونه🫤🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر زنتو بگیر بیار ینی چی؟

خیلی ببخشید مثل خر که سرشو میگیرن میبرن اینور اونور 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

جاریمو پدرمادرشم اونجا بودن شام خواستیم بیایم خونه ساعت ده بود مادرشوهرم گفت وایسین کارتون دارم حاظر شدیم بیایم گفت رومخمین پاشین اشتی کنین شوهرمم بلند شده بود که بیایم خونه نشست زمین گفت نمیام من

من دیگه مودبانه ترو گفتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

جاریمو پدرمادرشم اونجا بودن شام خواستیم بیایم خونه ساعت ده بود مادرشوهرم گفت وایسین کارتون دارم حاظر ...

ووی از شوهههررتتتتت 

بعد همه گفتن توکوچیک تری پاشو شوهرمم هی گفت نمیام مقصر ما نبودیم برادر شوهرمم اشاره داد بهم گفت زشته بگو پاشه همون موقع ام مادر جاریم اومد گفت متین جان پاشو زشته خواهر به این خوبی گفتم اشکالی نداره بخاطر مهناز خانوم پاشو شوهرم بلند شد رفت پیش خواهرش اونم گفت میخوام زنگ بزنم بلند نمیشم

بعد همه گفتن توکوچیک تری پاشو شوهرمم هی گفت نمیام مقصر ما نبودیم برادر شوهرمم اشاره داد بهم گفت زشته ...

اشتباه کردی گفتی پاشه . اون باید میومد ازت معذرت خواهی میکرد یکم عزت نفس داشته باشید تا دوباره بهتون توهین نکنن

اشتباه کردی گفتی پاشه . اون باید میومد ازت معذرت خواهی میکرد یکم عزت نفس داشته باشید تا دوباره بهتون ...

دقیقااااااااا 

😐😐بیشعور هی میگفت بلند نمیشم یهو شوهرمم عصبی شد گفت پاشو بریم سوییچ برداشت گفت خدافظ همگی مادرش گفت اگه برین دیگه حرف نمیزنم باهاتون شوهرمم گفت نزن پاشدیم اومدیم خونه 😕

😐😐بیشعور هی میگفت بلند نمیشم یهو شوهرمم عصبی شد گفت پاشو بریم سوییچ برداشت گفت خدافظ همگی مادرش گف ...

بهتر،  با این زنیکه چندش اشتی نکنین

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️