2777
2789

سلام دوستان من چند سال پیش تو یه فیلمی این وسیله رو دیده بودم که متاسفانه اسم فیلمو فراموش کردم، یکبار هم تو آزمایشگاه مدرسه مون دیدم از هر کی اسمشو پرسیدم گفت نمیدونم، یه چیزی شبیه تلسکوپ (بدون پایه) هست که پیچی هست یه لنز داره داخلش یه چیز هایی مثل منشور و شیشه بود رنگی که وقتی میپیچوندی وسیله رو به اون چیز های رنگی به اشکال مختلفی دیده میشه و هی مدلش عوض میشه، خیلی وقته دنبال اسمش هستم ولی پیدا نمیکنم ، لطفا از بقیه هم بپرسید اگه اسمشو میدونید بهم بگید ممنون میشم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت بود ذهنمو درگیر کرده بود😁

دغدغت تو حلقم😅

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

وایییییی خیلی ممنون عزیزم من ۱۴ ساله دنبال اسمش بودم ذهنمو خیلی مشغول کرده بود، به هر کی میگفتم اسمش ...

😅😅😅😅😅

عجیبه که الان میپرسید 

من روز جمعه مهمون داشتم

یه کالیدوسکوپ از سوم دبستان داشتم سوغات ژاپن بود

دادم بهش 

سالها بود نه به خودش فکر کرده بودم نه گمان میکردم کسی علاقمند باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

😅😅😅😅😅عجیبه که الان میپرسید من روز جمعه مهمون داشتمیه کالیدوسکوپ از سوم دبستان داشتم سوغات ژاپن ...

از خیلیا پرسیدم جوابی نگرفتم دیگه اینبار گفتم اینجا بنویسم شاید کسی دونست، خیلی ممنونم ازت❤