2777
2789
عنوان

و باز هم بق بقو 🥺به علاوه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5199 بازدید | 141 پست
@محدثه_1401 @جان_و_جهانم @رزقرمزرنگ @sayeh6859 @elsa77na سلام دوستان عزیز وقت بخیر شما درباره ...

سلام عزیزم❤

عیجان 

موسی کو تقی 😄🥲

من فکر میکنم با دامپزشکی آنلاین مشورت کنن 

حالا من زیاد دیدم یا کریم 

جوجه هاشون دم ندارن 

نمیشه تشخیص داد جوجه اس یا دمش بریده شده 🥺💔

این طفلیا خیلی معصوم و مظلومن 

اطلاعات دیگه ندارم شرمندتم 🥲

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

سلام عزیزم❤عیجان موسی کو تقی 😄🥲من فکر میکنم با دامپزشکی آنلاین مشورت کنن حالا من زیاد دیدم یا کریم ...

دم دارن جوجه ها 

ی دم خیلیییی کوچولو

ولی مال این از بیخ کنده شده 😪

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بمیرممممممم اسیییی اگه میتونی ببر دامپزشکی توروخدا

اگه تعطیلی نبود ک لحظه از دریغ نمیکردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نباید بزاری بره. پرنده بدون پر دم نمیتونه پرواز کنه. صبر کن پراش در بیاد. البته شاید هم هیچ وقت در ن ...

وای نگو انشالله ک درمیاد 

طفلی😢

عروس هلندیم پاش رو گربه چنگ زد بردم دامپزشکی قطره و پماد انتی بیوتیک داد بنظرم سرخود نده ببرش کلینیک

یادت نیس چه مارکی بود؟اسمش چی بود؟

سرخود کاری نکن ببین میتونی به یه دامپزشکی انلاین زنگ بزنی یا شاید یجایی باز باشه

دیشب ک پیدا نکردم

امروز بازم میگردم

بدون دم هم پرواز میکنه

این مشکلش چیز دیگست

احتمالا همون زخمه است

بال شو باز کن ببین سالمه وسفته شاید شکسته

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سلام عزیزم والا من تجربه نداشتم ولی عزیزم حواست باشه میکروب یا بیماری نداشته باشه بیماری پرندگان انت ...

وای کلی بوسیدمش😱

بدون دم هم پرواز میکنهاین مشکلش چیز دیگستاحتمالا همون زخمه استبال شو باز کن ببین سالمه وسفته شاید شک ...

از کجا بفهمم سالمه 

ظاهرش ک بنظر سالم میاد ولی انقدر دستو پا میزنه ک نمیزاره آدم خوب چک کنه

برو ی داروخانه دامپزشکی راهنمایی بگیر

الان باز نیستن😥

از کجا بفهمم سالمه ظاهرش ک بنظر سالم میاد ولی انقدر دستو پا میزنه ک نمیزاره آدم خوب چک کنه

بالشو باز کنی متوجه میشی

اگه سالمه خودش سریع جمع میکنه بالشو

شکسته باشه دردش میاد میفهمی یجوری ازبازوبسته کردنش مشخص میشه 

وقتیم راه بره بالش مشکل داشته باشه اویزون یا یه حالت لنگی توی بالش داره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بالشو باز کنی متوجه میشیاگه سالمه خودش سریع جمع میکنه بالشوشکسته باشه دردش میاد میفهمی یجوری ازبازوب ...

برم چک کنم ببینم 

کاش میشد اینجا فیلم گذاشت