2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بی ادبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 92 پست
زدم حضوری زدهمتشکرم

آنلاین هم داشت انگار ؟

کدوم شهرید ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیگه دوسش ندارم دیگه حتی واسم اهمیتم ندارهادمی که تو خونه دو کلمه م با دخترش صحبت نمیکنه مادر نیس ...

میتونم درکت کنم ولی یه چیزه دیگه رو هم درک کردم البته زمانه زیادی برد... وقتی سنم بالا رفت و گرم و سرده روزگار رو چشیدم خیلی جاها به مادرم حق دادم... با اینکه وقتی هم سنه تو بودم فکر میکردم حق به دستش نیست...واسه اینکه تصمیم بگیری دوسش داری یا نه باید اجازه بدی زمان بگذره زندگی مثه یه سیب میمونه که وقتی به طرفه آسمون پرتابش میکنی نمیدونی چند دور تاب میخوره تا دوباره به دستت میرسه...اینه که صبور باش ببین چی میشه...چه تو که جوونیو اوله راهی چه مادرت که نیمه‌های راه رو رفته... همه و همه‌ی ما دائما در حاله رشد و تغییر و یادگیری هستیم فرصت بده خدا رو چه دیدی شاید مادری که امروز ازش ناراحتی یه روزی یه جایی که اصلا انتظارشو نداری جوری پشتت رو بگیره و فرشته‌ی نجاتت بشه که ثانیه‌ای هزار بار بابته داشتنش خداروشکر کنی ...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..