2777
2789

چقد جدیدا برای هیشکی مهم نیست 

با عنوان دخالت نکردن خیلی دارین بی تفاوت از کنار زندگیایی که داره نابود میشه میگذرینا!

شاید دوتا جمله شما جلوی یه طلاقو بگیره،جلوی تنها شدن یه بچه رو بگیره....

توروخدا بی تفاوت رد نشید

داداش من میخادست آشتی بده میاد منو وادار میکرد برم سر زندگیم ینی حالت اجبار وتحکم. خواهشا میرین فوقش چارتا نصیحت کنین وادار نکنین 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم درستش چیه ولی خب آدم بایذ عقل داشته باشه درمورد رفتاراش... زن عیت کصخلا تقی ب توقی میخوره تا وقتی تصمیمش قطعی نیست قهر نره

انقدر همه درگیری دارن که دیگه کی براش مهمه فلانی قهره یا میخواد طلاق بگیره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من بی تفاوت رد نشدم 

برادر شوهر و جاریم میخواستن جدا شن شوهرمو فرستادم پا درمیونی به خاطر بچه اشون

ولی تا مدت ها جاریم زنگ میزد به شوهرم ۱ ساااااعت هر بار حرف میزد و مشورت میخواست 😒

داداش من میخادست آشتی بده میاد منو وادار میکرد برم سر زندگیم ینی حالت اجبار وتحکم. خواهشا میرین فوقش ...

نه دیگه واسطه باید طوری عمل کنه که دو طرف پشیمون بشن نه اجبارو تهدید

خیر 

دخالت نمیکنیم

چون درخواستی ازمون نشده

توی روابط دو نفر که بالغ هستن و ازدواج کردن نباید دخالت کنیم 

حقیقت اینه زندگی که به طلاق کشیده با حرف بقیه نهایتا مدتی دوام میاره و بعدش طلاق

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اره...مامانم خالمو با شوهرش آشتی داد ۲تا بچه داشت گفت طلاق بگیری چیکار کنی؟پدر بزرگم خیلی سخت گیره نمیزاشت خالم بره سرکار ن خونه جدا...گفت بیای اینجا تا کی آقاجون هست خرجتو بده با شوهرش هم صحبت کرد اومد عذر خواهی برد خونش ۲ ماه بعد خالم حامله شد بچشه سومش دنیا اومد....۳ سال بعد بچه چهارم....حالا ۱۰ سال از اون قضیه میگذره مامان منو منت میکنه تو باعث شدی من طلاق نگرفتم ما تفاهم نداریم....مامانم هعی سرشو مینداخت پایین چیزی نمیگفت من بهش گفتم مامانم تو رو آشتی داد نگفت راه ب راه ازش حامله شو که اون موقع حامله میشدی نمیگفتی تفاهم نداری؟؟؟دیگ لال شد داره زندگیش رو میکنه😄

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

اره...مامانم خالمو با شوهرش آشتی داد ۲تا بچه داشت گفت طلاق بگیری چیکار کنی؟پدر بزرگم خیلی سخت گیره ن ...

اه بدم میاد از اینایی که همش دنبال مقصرن تو زندگیشون

بابا یکم گردن بگیر زندگی خودته لامصب 

خب تو بهش میگفتی که با این کارش اذیت میشی،یکم رعایت کنه

رفتارهای جاریم نرمال نیست یه مدت با من خوبه یه مدت بده کاملا بی دلیل ترسیدم نقطه ضعف بدم دستش

به شوهرم گفتم خوشم نمیاد تمومش کرد دیگه 

به جاریمم گفتم واسه خودت میگم من هیچ حساسیتی رو شخص تو ندارم ولی این دو تا برادرن بعدا شوهر من میاد پیش من در مورد تو چیزای خوبی نمیگه پشت برادر خودشو میگیره شخص مناسبی رو برای درد دل انتخاب نکردی