2777
2789
عنوان

چرا حذفش کرد😐🌿

141 بازدید | 15 پست

کراشم از این متن کوچیکا هست تو اینستا گذاشته بود 

نوشته بود عیدتون مبارک☘️🍃

منم لایکش کردم 

بعد نیم ساعت حذفش کرد😐 چرا آخه؟!

استوریاشم خیلی وقته هاید کرده هایلایتاشو برام نشون نمیده 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

قشنگ داره میگه سیکتیر کن گمشو 😐🤣

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ داره میگه سیکتیر کن گمشو 😐🤣

وا😐😐😐

استوریای معمولیشو میبینم مثل تولد اینا 

اونایی که نمیخواد نظرم منفی بشه نسبت بهش رو هاید میکنه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

وا😐😐😐استوریای معمولیشو میبینم مثل تولد اینا اونایی که نمیخواد نظرم منفی بشه نسبت بهش رو هاید میکن ...

اگه اوکی باشه فکرنکنم بخواد چیزیو ازت پنهون کنه یا...

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
کلا مشکل دارن انگار اینم عجیب غریب شده

حالم بد شد یادش افتادم

لایو گرفت گفت بیا

رفتم دیدم سیبیلاشو زده

همینجور مونده بودم چرا ازم دعوت کرد برم ببینم

من که مدام بش میگفتم باسیبیل دوست دارم

نمیدونم میخواس چی رو بهم ثابت کنه

💔دل نشکنیم💔
چی بگم .....بیخیال جهنم اینم مثل بقیه الدنگا

هابابا مهم خودتی ولشون کن