rhaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1502 عنوان خانومای با سیاست فقط بیان 61 بازدید | 6 پست با دوتا ازخواهرزاده های شوهرم حرف نمیزنیم چندماهه حالا مادرشون اومد خونه مادرشوهرم تبریک عید گفتم جوابمو نداد به بچم گفت عید خودتو بابات مبارک باشه شوهرم پیش دوستاشه بهش بگم یا چی؟ 1403/12/30 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 4320 اگه گفت بریم خونشون بگو نمیرم به این دلیلوگرنه محل سگ بش نده بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31231 والله من بودم نمیگفتم به گوشش نمیرسومدم فردا ی حرفی بشه شوهرت بگه اره میخواد اختلاف بندازه ول کن نگو اصلا برات مهم نباشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
rhaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1502 اگه گفت بریم خونشون بگو نمیرم به این دلیلوگرنه محل سگ بش نده اگ نگم میگه میریم خونشون الکی از خودت درمیاری
آلاینا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 4320 اگ نگم میگه میریم خونشون الکی از خودت درمیاری یه ساعت سرتو بنداز پایین تریپ ادمای غمگین بگیر و سکوت کن بعد اگه ازت پرسید بگو هیچی نشده دوباره که پرسید بگو میخواستی چی بشه فلانی برگشت اینجوری گفت روز عیدی دلم گرفت اگه چاشنیش گریه باشه که عالیع بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند
rhaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1502 یه ساعت سرتو بنداز پایین تریپ ادمای غمگین بگیر و سکوت کن بعد اگه ازت پرسید بگو هیچی نشده دوباره که ... گذشت و نگفتم، ولی رو دلمه هرچند میدونم شوهرم تحت هیچ شرایطی پشتم نیس