2777
2789
عنوان

پلن امسال من مهاجرته 🦖

376 بازدید | 28 پست

برای شما هرچی که هست از ته دل آرزو می‌کنم تا پایان سال بهش برسین خوشگلا ❤️

برای همه‌ی شماها بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم و امیدوارم همه‌‌چیز در بهترین زمان همون موقعی که هنوز ذوقش رو دارین و بهش نیاز دارین براتون اتفاق بیافته 

به تمام خواسته‌های کوچیک و بزرگتون برسین و چند سال بعد وقتی به امسال فکر می‌کنین با خودتون فقط و فقط خاطرات خوب داشته باشین که مرور کنین 

امیدوارم امسال برای هممون بهتر از پارسال و هر روزش بهتر از دیروز باشه 

امسال برای من با یه خبر خوب شروع شد این رو یه نشونه درنظر می‌گیرم و با امید سال نو رو شروع می‌کنم

سال خیلی خیلی خوبی داشته باشین بچه‌ها ✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موفق باشی 

منم دوست دارم مهاجرت کنم

اولین کار واسه مهاجرت چیه 

بجز زبان

چجوری فول فاند بگیرم

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده 

منم نزدیکای ۱۴۰۵ میخوام برم کانادا:)و کسی که دوسش دارمم باهم میاد یا اونجا یا اینجا ازدواج میکنیم

عزیزدلمم 

مبارک باشه هم ازدواجتون و هم مهاجرت 🤍

کارخوبی میکنی تو کشوری که امنیت مالی وجانی نیست اب نیست برق نیست حتی هوانیست همین روزا هم جنگ میشه ب ...

وای نگو😫😫😫😫

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
عزیزم موفق باشی منم دوست دارم مهاجرت کنماولین کار واسه مهاجرت چیه بجز زبانچجوری فول فاند بگیرم

اول که روش مهاجرتتون رو انتخاب کنین 

اگه تحصیلی می‌رین دانشگاه و اگه کاری می‌رین کارفرما پیدا کنین و اگه راه دیگه‌ای مدارک همون راه رو آماده کنین

بعد هم ترجمه و جمع‌آوری مدارک و وقت سفارت و انتظار ویزا