یکسال اقدام میکنم نمیشه سقط هم داشتم. این بار رفتم دکتر گفت. فولیکول ۱۹دارم یکی. ولی باز پریود شدم. امروز خسته شدم. همسرم ناراحته از چهرش میتونم بخونم. دکتر بهم قرص اوابوست داده بود. نمیدونم چی کنم. خیلی خیلی خستم
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطمعنم بی بی چکت مثبت میشه.خیلی هااااااا با این جواب گرفتن
هر وقت مثبت شد واسه عاقبت بخیری بچهام دعام کن🌹
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
قربونت برم خودتم بزودی مامان بشی ❤️ این ماه یکم رژیم رو رعایت کردم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم شب اقدام قرص فلوکونازول خوردم ولی پریود شدم خیلی خورد تو ذوقم من ۱۸ سالمه ۲ ساله ازداوج کردم تو این دو سال از همه حرف شنیدم 🥲