2777
2789

هیچ جا یعنی هیچ جا ندارم به معنای واقعی کلمه دعوت بشم یا برم عید دیدنی.منظورم طرف خودمه.

بعد نشستم رو مبل جاریم و برادر شوهرم دارن برنامه میدن که کی چندم شام دعوتشون کنه تداخل نشه.نوبت منم تعیین کردن.عقدن.

پدر و مادرم که میگن حوصله ندارن.دوتا نون کور افسرده.

خواهرمم که با شوهرش قهره و‌من به دفاع ازش فحشش دادم سایه منو با تیر میزنه.

زنداداشمم که مسافرت رفت تا سیزده.

هیچی دیگه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قوم و خویش دارم خودم نمیرم نمیام حال نمیکنم با مهمون بازی... مگه همه باید مثل هم باشن؟ اینام عقد ...

اینم حرفیه.منتها بچم نشسته منو نگاه میکنه میگه ما کجا بریم 

ناراحت نباش عزیزم بیشترمون همین هستیم.یه خواهر بیشتر ندارم اونم با شوهرش دعواش شده اصلا به ما عید مبارکی زنگ نزدن.اخعه من شهر غریبم و امسال هم باز نرفتیم شهرمون.وقتی هم میرم همینه یه پدر و مادر افسرده و داغون یه خواهر که همیشه مثل سگ و گربه با شوهرش به هم پریدن و یه داداش که پنج ساله قهریم