2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

5321 بازدید | 203 پست

از بس ک دوماد بی چشم و روعه گربه صفته من چند باری از خونوادم پول قرض کردم یا مناسبتی شده برام مانتویی چیزی گرفتن بهش میگم فلان چیزو بگیریم میگه خونوادت ک اومدن پول میزاریم روی هم میگیریم اینقدر دعوا کردم و چیزی گفتم ک حد نداره میخواستم برم کار مشاوره وسط دعوا گفت با پول مشاورت میگیریم باز بیشتر دعوا کردیم فقط دنبال کندن و سر رکار رفتن منه عادت کرده خونوادم خرجمو بدن چیکار کنم گریم گرفت از بی چشم و روییش حیف مالی ک دور از جون بعد صد و بیست سال خونوادم بزارن کثافت میخوره بعدم میگه کمه یا وظیفشون بود

کاربری دست دو نفر👧

دقیقا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره اسلام به خاطر این گفته که پسر خرج خونه و خانواده رو میده که عادلانه نیست 

وگرنه اگر همسر شما اینطوره مشکل از خودتونه همه رو یکی در نظر نگیر  نباید از اول عادتش میدادین مردا همیشه با پول کارمندی زن یا خرجی دختر توسط خانواده خود دختر پررو میشن

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

سرکار نمی‌رم یجوری کار خونوادم و بیمنت میکرد ک چون نمی‌رم وظیفشونه صبحم می‌گفت تو بخور و بخوابی زدم ب گوش کری از حالا فک میکنم ک آینده برم سرکار این گربه بخوره میگم گ.وه بخورم برم بره اضافه کاری

کاربری دست دو نفر👧

شوهراتونو درست انتخاب کنید بعد برای چیزی که همه میدونن اشتباهه دلیل الکی نیارین. 

اون مال توعه تو هم استفاده نکنی مال بچته با اون هم بخوای اشتراک بذاری یا نه.

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن