minachiii مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 32 پست سلااام کیا امسال باردارن و استراحت مطلق و سرکلاژی و عید جایی نمیتونن برن بیایین یکم روحیه بدیم بهم خخ 1403/12/30 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۲۱۲۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7104 ینی کلا توی عید نمیاد خونه یاامروز سرکاره ن نمیاد عزیزم تا ۱۱ فروردین منم ۱۲ ب بعد دکتر گفته خودتو آماده کن واسه زایمان چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 انشالله ک این روزا هم ب سلامتی بگذره سال دیگه با نی نی ها بریم عیددیدنی انشاللله به امید خدا
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 ن نمیاد عزیزم تا ۱۱ فروردین منم ۱۲ ب بعد دکتر گفته خودتو آماده کن واسه زایمان آخی عزیزم بسلامتی عیب نداره انشالله اونموقعه میاد پیشتون
۱۲۱۲۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7104 آخی عزیزم بسلامتی عیب نداره انشالله اونموقعه میاد پیشتون سلامت باشی عزیزم چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 منم تازه ۱۲هفتمه سرکلاژ نیستم اما دکترم گفته مراعات کنم و استراحت کنم آره استراحتتو بیشتر کن فعالیتتو کم...انشالله مشکلی نباشه تااخرش طی میکنیم به راحتی
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3850 آره استراحتتو بیشتر کن فعالیتتو کم...انشالله مشکلی نباشه تااخرش طی میکنیم به راحتی ان تی دادم همچی خوب بودا اما طول سرویکسم ۳۴بود دکتر برای همین گفت استراحت کن الانم کمرم درد میکنه یکم انشاله زودتر ب خوبی و خوشی بگذره
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 ان تی دادم همچی خوب بودا اما طول سرویکسم ۳۴بود دکتر برای همین گفت استراحت کن الانم کمرم درد میکنه یک ... اهان نه انشالله چیزی نمیشه آره استراحتتو بیشتر کن سرویکست نیاد یهو پایین
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 ان تی دادم همچی خوب بودا اما طول سرویکسم ۳۴بود دکتر برای همین گفت استراحت کن الانم کمرم درد میکنه یک ... لکه بینی چیزی که نداری؟
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 53816 خداکنه تاالانش زود گزشته ولی چون دراز کشیده ام همش سخته خیلی همش روز شماری میکنی انشاءالله ب سلامتی بغلش میگیری
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 انشاءالله ب سلامتی بغلش میگیری مرسی انشالله برای همه خانومای باردار
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3850 لکه بینی چیزی که نداری؟ نه لکه ندارم شیافم شبی یدونه استفاده میکنم چون کمر درد داشتم دکتر شیاف داد الان ی هفتس استفاده میکنم
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 نه لکه ندارم شیافم شبی یدونه استفاده میکنم چون کمر درد داشتم دکتر شیاف داد الان ی هفتس استفاده میکنم خوبه منم میزنم شیاف عالیه هم درد کم میکنه هم از خدایی نکرده سقط جلوگیری میکنه
عاشق_همسرمم عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 5296 من ١٧ هفته ٤ روزم توي سونو ٤ روز عقب ترم چون كشاله رانم درد ميكنه بيشتر استراحتم يه سقط پارسال داشتم اولين بچمه امشب ميرم براي جنسيت هفته پيش گفت ٨٠ درصد دختره گفت يه هفته ديگه صد در صد معلوم ميشه ان شا الله هر چي هست سالم باشه
عاشق_همسرمم عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 5296 نه لکه ندارم شیافم شبی یدونه استفاده میکنم چون کمر درد داشتم دکتر شیاف داد الان ی هفتس استفاده میکنم منم كمرم قفل كرد زير دلم درداي پريودي داشتم دكتر شياف نداد گفت طبيعيه به نظرم استفاده نكني بهتره البته من ايران نيستم شياف عوارض براي خودت داره نزار تا خونريزي نداري
minachiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 من ١٧ هفته ٤ روزم توي سونو ٤ روز عقب ترم چون كشاله رانم درد ميكنه بيشتر استراحتم يه سقط پارسال داشتم ... بسلامتی عزیزم انشالله صحیح سالم بدنیا میاد ....من ۱۵ هفته و ۳ روزم دیگه انشالله بعد عید باید برم دکتر برام سونو بنویسه چند هفته خوبه بری برای آنومالی؟