2777
2789

اومدن خونمون قراره ۳ ۴ روز بمونن نوش جونشون الهی 

ولی خیلی بده حداقل جلو شوهرم رعایت کنن کاش 

همه ی موزهای تو میوه خوری خوردن هر ده دقیقه یکبار برمیدازن یک موز میخورن، بچش دستاشو به آجیلا میمالوند که شوهرم گفت بردار بخور ولی دستتو به همش نمال ، یه گاز میزنه به سیب میندازه سطل آشغلال، شکلات هموشو میخوره انگار از قحطی در اومدن فرشمو پریروز از قالیشویی گرفتم بچش چاییو ریخت 

۱۰ سالشه بچش. به پسرش هیجی نمیگه 

از خجالتتت مردم پیش شوهرممم

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

از شهرستان نیومدن. خونشون نزدیکه 

شوهرش ماموریته اینا اومدن اینجا

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرتو بکش تو اتاق و بهش تذکر بده ..یعنی چی خو این بی کلاس بازی ها .میوه و شیرینی رم دیگه از جلو دستشون بردار .بکو دل‌درد میشی .بمونه تا فردا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پذیرایی کن ببر توی اشپزخونهمگه مجبوری همه رو بچینی

الان اره جمع میکتم دیگه 

ولی خواهرم رو در وایسی نداره برمیداره میاره تازه به منم تعارف میکنع

وااا بگو خودت....بگو فلانی جان ی عده ادما هستن همین سبب رو ندارن بخورن ولی آرزو خوردنش رو دارن وقتی ما اینجوری اصراف کنیم خدا از جلوی ما هم اینهمه نعمت رو میگیره....اخلاقشون رو نمیدونستی ک ی خورده کمتر بیاری جلوشون؟

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم