2777
2789
عنوان

خواهرم و بچش حمله کردن به خوراکیای تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری واقعا توی این گرونی باید مراعات کرد خاله منم با بچه ش میاد خونمون زندگی مارو بازار شام میکنن ...

بخورن حداقل اروم .همه جارو بهم میریزن شوهرم خوابه  از سرکار اومده دوباره میره سرکار بچش داد میزنه خواهرم هیچی نمیگه به بچش

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
شآید برا همونه گناه دارند بزار هر چی میخوان بخورند ولی خب بهش بگو جلو شوهرم زیاد تو چشم نباشه کاراتو ...

من خودم گناه ندارم؟ من مستاجرم. شوهرم میوه برا مهمون گرفته ، شاید خب خانوادش بیان 

اینجوری نمیشه که یا حداقل سروصدا نکنن

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خواهرت وقتی شوهرش نیست باید بشینه تو خونه اش..خوب روشون میشه میان 3 روز میمونن راحت هر وعده 1 میلیون ...

بچش هرکاری میکنه ابجیم یه بار به بچش تذکر نمیده 

یا مثلا خودش حداقل رعایت کنه ، خودش میاره موز پوست میکنه میده به بچه بچش میگه نمیخورم به زور میکنه تو حلقش 

بخورن حداقل اروم .همه جارو بهم میریزن شوهرم خوابه از سرکار اومده دوباره میره سرکار بچش داد میزنه خو ...

ب خواهرت تذکر بده 

کاش وقتی درک و ادب ندارن مهمونی نرن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

وای مثل داداشای من.البته بچه نیستن

۳۰ و ۲۳ سال.

میان خونه مون مثل قحطی زده ها همه چیو دولپی میخورن

بخدا بخاطر خوردنشون نیستا 

میگم بابا یکم آداب خوردنو رعایت کنید یکی ندونه فکر میکنه شما تاحالا هیچی نخوردین

بخصوص اینکه خونواده شوهرم بشدت به این مسائل حساسن

منم پیش اونا خجالت میکشم اگه اونام باشن

ب خواهرت تذکر بده کاش وقتی درک و ادب ندارن مهمونی نرن

هزار بار میگم هزاررررررررر بار

حق داری یه بار خونه من فامیلام اومدن بچش ۸تا پشمک حاج عبدالله خورد😂😐جلو شوهرم خجالتتتتت کشیدم اخه ...

شمردی😐بعدم مگه پشمک چیه اینقدر به چشمت اومد

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

خخخخ خب کلی پوست پاشیده بود رومیز بی ادب بودنش باعث شد بشمارم😂😐 آبنباتم بود میشماردم آخه یه جوری ر ...

😁😁😁دختر جاری منم میومد خونم ۲ کیلو موز رو میخورد  ۱ کیلو پرتقال کباب که ما میکشیدیم کنار اون بخوره وای چقدر من حرص میخوردم وقتی ننه ش میگفت این هیچط نمیخوره!!!خودش ژنتیکش لاغر مردنی و پوستش تیره بود 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚