2777
2789
عنوان

خواهرم و بچش حمله کردن به خوراکیای تو خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 42 پست
خواهرتو بکش تو اتاق و بهش تذکر بده ..یعنی چی خو این بی کلاس بازی ها .میوه و شیرینی رم دیگه از جلو دس ...

من دارم فکر میکنم چه حالی دارن چطور اینقدر میخورن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا بگو خودت....بگو فلانی جان ی عده ادما هستن همین سبب رو ندارن بخورن ولی آرزو خوردنش رو دارن وقتی ...

خودم میدونم اینجوریین . شوهرم اخلاقش جوریه که میگه هرچیزی تو خونه باشه بیار جلو مهمون 

ولی اینا خیلی دیگه حمله کردن. شوهرم دیروز کلی میوه گرفته 

امروز کفت میوه بیار گفتم تموم شده رفت گرفت بعد بهم اروم گفت بخدا همینا یه تومن شد 

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چند روز میمونن؟

۳روز

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان دیگه تو این دوره زمونه و گرونی نباید همه خوراکیا رو اورد جلو مهمون که . اجیل رو توی کاسه کوچیک به هرکس یه دونه بده بذار اصلا هر کاری .میخوان باهاش بکنن اصلا بریزن رو سرشون . شیرینی و میوه رو هم یه دور بچرخون بردار واسشون تو پیش دستی بعد ببر بذار تو اشپزخونه .

من ناراحت شدم شاید ندارن

نه دارن ولی خسیسن 

خودم میدونم اینجوریین . شوهرم اخلاقش جوریه که میگه هرچیزی تو خونه باشه بیار جلو مهمون ولی اینا خیلی ...

راست میگه همسرت ما دو نفریم میوه خریدیم 900 تومن شد سیب کیلویی 89..پرتغال کیلویی 55....موز 150 هر کیلو

خیلی زشته انگار از قحطی در اومدن....