2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید داماد قرارداد اجاره خونه رو بزنه به نام مادر یا پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست

جهیزیه ات رو اندازه خونه ببر بقیه اش رو  بفروش بده مامان بابات اگر خیلی ناراحتی 

اما وقتی پول رهن رو لونا دادن حق دارن ب نام خودشون باشه 

نمیتونی اعتراضی کنی 

فقط میتونید اجاره رو ندید صاحب خونه بره یقه اونارو بگیره😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگران نباش،قرار نیست در آینده هرچی بخره بزنه به نام مادرش.ولی باهاش صحبت کن ببین دیدگاهش چطوره.تو ...

شما چطور انقدر قاطعانه حرف میزنید؟

کسی که ۱۵۰ میلیون پول رهن رو به نام مادر میزنه

۴ میلیارد خونه رو به نام خودش میزنه؟

خب چرا همینو به نام مادرش زد؟

وقتی عروس حتی بیشتر از اون مبلغ رهن جهیزیه آورده... حتی پدر و مادرش داده باشن... مگه قراره پس بگیرن؟

خب جهیزیه که به اسم داماد نیاورده به اسم خودش اورده

قرار بر پس گرفتن نیست قولنامه به اسم کسیه که پول از حسابش به حساب صاحبخونه میره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
من دلیلی به نظرم جز بچه ننه بودن و بی اعتمادی نمیرسه بخاطر همین تاپیک زدم ببینم نظر شما چیه

البته اگه خونه خریده بود و بنام پدر و مادرش میکرد شاید بی اعتماد بود ولی خونه ای که مال مردم هس چند مدت میخاین بشینین نمیشه بگی بی اعتمادیه 

همه راضی از کشف رازی... 

عروس فکر نمیکرده قرار داد اجاره هم به نام مادرشوهر بشه

باید به جیب شوهر نگاه می‌کرده که اندازه همون  جهاز بیاره .الآنم باید بره صورت جهاز آماده کنه و بره امضا بگیره .فردا روز نگن فلان چی ما خریدیم باید بدی به ما

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب چرا؟بعدها چی شد؟

من خدا رو شکر جدا شدم ولی دلیلش این بود که مهریه هزار تومنم بهم نرسه و تو دادگاه بگه صفر صفر و هیچی از خودش نداره و همچنین مادرش دوست داشت کنترل زندگی ما دست خودش باشه حتی خونه هم بدون اینکه ما ببینیم رفته بود انتخاب کرده بود و قراردادو بسته بود و مادرش بیش از حد دخالتگر بود 

آخرسر هم بخاطر جریان این کنترل و دخالت و خونوادش جدا شدیم 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

شما چطور انقدر قاطعانه حرف میزنید؟کسی که ۱۵۰ میلیون پول رهن رو به نام مادر میزنه۴ میلیارد خونه رو به ...

چون برای یکی از نزدیکان من هم همین مسیله اتفاق افتاد، پول رهن رو بابای داماد به عنوان قرض بهشون داده بود بخاطر همین گفتن قرارداد به اسم بابای داماد باشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩