2777
2789
عنوان

چیکار کنم برای شوهرم کافی باشم😞

116 بازدید | 4 پست

ی ماه قبل عید  کاراش زیاد شد دیگ دیر میومد آخرا هم که دیگ اصلا ندیدیمش خیلی کم 

دختر کوچولوم ک دیگ پدرم درآورد به امید اینکه عید میشه میاد خونه کمک حالم میشه . دو روزی اعصابم بهم ریخت  دخترمم اذیت میکنه شوهرمم میگ بگیرش خونه رو آروم کن بخابم . چرا  اتاق بهم ریخته چرا غذا نپختی چرا دیر پختی چرا  کثیفی  

از صبح تا حالا درگیرم خونه امم بزرگه از این طرف تمیز میکنم از اون طرف کثیف چرا به چشمش نمیاد این همه کاری که کردم  یه هفته آخر با وجود دخترم برای کارمنداش  افطار درست کردم دهنم سرویس شد شنیدم که گفته مگ چیکار کرد میخاست برا منم درست کنه بیشتر درست کرد دلم شکست😞

مردها کی واقعا کار کردن مارو دیدن که الان ببینن ...واقعا زن بودن یعنی حمالی کردن و به چشم نیومدن ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
مردها کی واقعا کار کردن مارو دیدن که الان ببینن ...واقعا زن بودن یعنی حمالی کردن و به چشم نیومدن ..

دقیقا  باز خوبه مردا برای کار کردنشون حقوق میگیرن ولی ما چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا باز خوبه مردا برای کار کردنشون حقوق میگیرن ولی ما چی

حالا من چندروز میگم پول بده ..میگه ۳ تومن دادم دیگه .برو هرچی میخوای بخر آرایشگاهم برو ..یعنی اینقد خسته م از لحاظ روحی ..چه دنیای کثیفیه ..حقوقشونم بخور توسرشون 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌