2777
2789

اول از همه سلام خانوما سال نو مبارک امیدوارم سالی شاد و خوب توام با سلامتی و موفقیت داشته باشید 💚

عرضم به خدمتتون که مود من الان به این صورته که دلم چند تا چیز باهم میخواد که به خاطر مناسبت های فعلی و شرایط فعلیم کنسله : 😞

توی سفر باشم که نیستم در عوض توی رختخوابم🛌

جلوی تی وی نشسته باشم و خوراکی بخورم و فیلم و ویژه برنامه عید ببینم و شاد باشم که روزه ام و ایام عزاست اونم کنسله🤐

حال جسمیم خوب باشه و درد رگ به رگ شدن کمرم خوب بشه که اونم هنوز بعد سه روز استراحت و مسکن خوردن و ماساژ با پماد و غیره هنوز خوب نشده جیغ میزنم بلند میشم جیغ میزنم میشینم 😂😱

خلاصه امسال کلا در حال حاضر حس عید رو ندارم ولی بعدا برنامه میریزم جبران میکنم شما چطور ؟ 🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تختم 

سرما خوردم بدد 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

منم دوسه ماهی هست درگیر معده درد شدم الان هم ی کمی درد میکنه ....سرظهری و قبل عید مادروپدر همسرم سرزده اومدن خونمون و جاتون خالی ناهار ماهی خوردیم ،حالا رفتن و من موندم و ی کلی ظرف کثیف و خونه ای ک ریخت و پاش شده 😂 

همسرمم هی میگه پاشو بریم دور دور 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اوه چه خوب حالا نتیجه خوب از آب دراومد یا نه؟ 😂😂

بلهههه😍😍😍

فک کنم تا اخر سال همش آرایش میکنم

میگن هرکی لحظه تحویل سال هرکاری کنه تا اخر سال همون کار و میکنه

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره