2777
2789

امیدوارم همه روز اول سال در کنار خانواده خوشحال و خوشبخت باشید و حال دلتون خوب باشه و از ته دل آروزی خوشبختی کنید 

برای حال دل منم دعا کنید خوشحال و شاد بشم 

شب قدر اگر یادتون بود برای بهتر شدن حال دام دعا کنید 

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان دارم از دست  شوهرم حرررررررررررص میخورم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من الان دارم از دست شوهرم حرررررررررررص میخورم

شوهر من ک خونه نیست اصلا 

چرا ؟؟؟

شوهر من ک خونه نیست اصلا چرا ؟؟؟

الان فهمیدم قایمکی به بقیه عیدی داده

درصورتی که ما کارای خونمون مونده باید کابینت بزنیم

پکیج بزنیم

من عید همش مراعات کردم تو خریدام

وضعمون خوبه ولی دوس دارم بیشتر پس انداز کنیم بریم خونمون ۲ ساله عقدم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ما امسال با پدرشوهرم‌ اینا قهریم موندم برم خونشون امروز یانه؟البته شوهرم هیچی نگفته

حتما بهشوهرت بگو برید قهر و کینه رو از دلت بیرون کنه منتظره تو حرفی بزنی باور کن خیر و برکت زیادی میاد تو زندگیت 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ما امسال با پدرشوهرم‌ اینا قهریم موندم برم خونشون امروز یانه؟البته شوهرم هیچی نگفته

اگر شوهرت همراهته و پشتیبانته به شوهرت ببخش و برو 

اگر از شوهرت دل خوش داری برو 

دلم داره می ترکه انشالله خدا به دل هممون نظر کنه

منم قلبم درد می‌کنه از شدت ناراحتی کاش زودتر فردا میشد میرفتم کتابخونه درس بخونم امروز تعطیل بود از دیروز هیچی نخوندم یه روز خونه بودم باز یاد اکسم افتادم عکساشو دیدم پیام دادم 

تازه دیشب دیدم یکی رو خیلی ریز تگ کرده تو استوریش

خلاصه اینکه ناراحتم ولی گریم نمیاد 

تو چرا ناراحتی؟