2777
2789

حیف نمیتونم بگیرم برات....

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یذره بتونم از این گیجی ها و سردرگمی ها بیام بیرون خسته شدم

میدونی من چند ماه پیش ف ال گرفتم. گفته بود با یکی آشنا میشی واسه ازدواج. چند تا ویژگی هم گفته بود و بعدش گفته بود باهاش ازدواج میکنی اما بعدش پشیمون میشی تا چند ماه. بعد دوباره همه چی خوب میشه. خلاصه بعد یه مدت یه آدمی سر راهم قرار گرفت. منم ناخودآگاه ذهنم میرفت سمت اون فال. بهش اعتماد کردم و بعدم علاقه مند شدم. همه چیز رویایی بود تا اینکه یهو گفت نمیخوامت. الان 3 ماهه حالم بده. همش میگم کاش ف ال نگرفته بودم که تحت تاثیرش قرار بگیرم

میدونی من چند ماه پیش ف ال گرفتم. گفته بود با یکی آشنا میشی واسه ازدواج. چند تا ویژگی هم گفته بود و ...

حرفتون که درسته ولی میدونین انگار بعضی موقع ها آدم نیاز داره به همچین چیزایی