zahrafathi_78 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1007 عنوان در مورد میکرو سوال دارم یه لحظه بیاین توروخدا 45 بازدید | 5 پست چند وقت بعد میکرو میشه مداد زد من تازه زدم میگن حموم بری پاک میشه من دوس ندارم پاک شه زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹 1403/12/30 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48159 خو پاک میشه باز برمیگردهروندشهمداد هم نزن تا وقتی زخما بسته نشده چون عفونت میگیره آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
zahrafathi_78 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1007 خو پاک میشه باز برمیگردهروندشهمداد هم نزن تا وقتی زخما بسته نشده چون عفونت میگیره خب دوشنبه زدم الان اول عیدی بدون ابرو میمونم ک 🥲 زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48159 خب دوشنبه زدم الان اول عیدی بدون ابرو میمونم ک 🥲 خب گلم درستش این بود بهمن میرفتی ، نیمهی اسفندم میرفتی ترمیم که الان تثبیت شده باشهبهرحال روندش همینه دیگهفک کن همون ابروهای قبلته باز و میکرو نرفتی💚 آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
zahrafathi_78 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1007 خب گلم درستش این بود بهمن میرفتی ، نیمهی اسفندم میرفتی ترمیم که الان تثبیت شده باشهبهرحال روندش همی ... مداد میزدم یه عالمه ابروم کلا اوکی نیستش خودشقرینه نیس خیلی تو مخی میشهاگه نشورمش چی زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48159 مداد میزدم یه عالمه ابروم کلا اوکی نیستش خودشقرینه نیس خیلی تو مخی میشهاگه نشورمش چی نشوری خب همین شکلی که هست میمونه تا ۵/۶ روزبعد پوسته پوسته میشه میریزه خودش کم کم.. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹