2821
2789
عنوان

نظر شما با تحویل سال نو تو قبرستون چیه🙄😳

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست
وای خدا رحمت کنه پس سنشون زیاد بود دیگ‌یکمی شلوغش کردن😄

مرسی 

وقتی هم که زنده بود هیچکی سال تحویل کنارش نبود الان که فوت شده همه یادشون افتاده مامان دارن برن سال تحویل پیشش 

من اصن به بد بیاری و اینجور چیزا اعتقاد ندارم ولی بقیه جلودارم شدن از اینکه منم باهاشون برم به خاطر ...

منم اعتقادی ندارم ولی خوب شما تازه زندگیتون شروع کردین اگه اولین عیدتون بهتر تو محوطه مزار تحویل نکنید اینجوری بهتر هرکسی هم که ایناکارو می‌کنه بخاطر عزیزی که اونجا داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموی همسر منم تو ۱۰۰ سالگی فوت شدن، روز یک فروردین رو گذاشتن پَرسه، بریم منزلشون. من اصلا دلم نمیخواد اول فروردین برم تسلیت درگذشته ۱۰۰ ساله! جوون نبوده که!

پوف

مجبورم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
خب نرید دیگهیه ۲ ساعت هم زن و شوهری سال تحویل کنید در خلوت، بعد اونا هم میان. حالا که خودتونم قبول ن ...

من هزار کیلومتر کوبیدم از راددور اومدم به اصرار اونا که سال نو رو کنار هم تحویل کنیم

الان همونا دارم میرن قبرستون 

مرسی وقتی هم که زنده بود هیچکی سال تحویل کنارش نبود الان که فوت شده همه یادشون افتاده مامان دارن برن ...

جماعت زنده کش مرده پرست

اگه جوان بود حق با اونا بود ولی وقتی میگی شرایط اینجوریه پس  حق با شماست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اخه پیش همسرم خجالت زده میشم

چه کارایی میکنن این بزرگ‌ترا، آبروی آدم رو میبرن، اصلا انگار نه انگار!

دیگه مجبوری خودت یکجوری قضیه رو برای شوهرتون ماستمالی کنین دیگه، سخته ولی مجبوری!

امان از بزرگ‌ترای عقل کل!

به جمع ما زنان همیشه ماستمالی کن آبرو بخر خوش آمدی!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اخه پیش همسرم خجالت زده میشم

جلو شوهرت کم نیار و حق به اونا بده موقع سال تحویل با شوهرت برید طبیعیت جایی یه هفت سین کوچولو هم با خودت ببر بعدش برگردید 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چه کارایی میکنن این بزرگ‌ترا، آبروی آدم رو میبرن، اصلا انگار نه انگار!دیگه مجبوری خودت یکجوری قضیه ر ...

😄😄😂😂😂😂

یگو چیجوری ماست مالی کنم؟؟

بخدا که نمیدونم 😅😅😅😅😅

هزارتا مسئله هست که خودم باید ماستمالی کنم، دستم بنده!

خواهر، خودت یک کاریش بکن!

عجیبِ، غریبِ، ولی امکان پذیره!

.

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!

جلو شوهرت کم نیار و حق به اونا بده موقع سال تحویل با شوهرت برید طبیعیت جایی یه هفت سین کوچولو هم با ...

بعد میخوان بگن تو مگه عذادار نیستی رفتی طبیعت گردی با شوهرت 

بعد میخوان بگن تو مگه عذادار نیستی رفتی طبیعت گردی با شوهرت

ادم چی بگه😂

2823
2791
2779
2792