2821
2789
عنوان

نظر شما با تحویل سال نو تو قبرستون چیه🙄😳

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست
شوهر من هفت ساله ازدواج کردم موقع تحویل سال خونه نبوده مزار پدرش بود من تنها بودم تو خونه

منم هزار کیلومتر کوبیدم اومدم اینجا تا سال تحویل دور هم باشیم اونا دارن جمع میکنن میرن قبرستون منم ناراحت شدم دیگه 

ما ۷ ساله از فوت عزیزترین کسمون سال تحویل اونجا بودیم هرکسی ی اعتقادی داره

والا من ۷ سال میریم ن بدبیاری آوردیم ن نمردیم ن گرفتاری 

اونام چشم ب راهن 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای کسی که سال اولش فوت شده و جوان دیدم که میرن عید با عزیزشون باشن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اونای که دوست دارن برن،برن اشکالی ندارهاونایم که دوست ندارن برن،نرن اشکالی ندارناینقدر دلخواه های خو ...

منم سالی یبار میام از شهر دور بیش از هزار کیلومتر میام تا تحویل سال همه دور هم جمع بشیم ولی اونا همش پیرو حرف عمه و عمو های بی مخ هستن 

منم سالی یبار میام از شهر دور بیش از هزار کیلومتر میام تا تحویل سال همه دور هم جمع بشیم ولی اونا همش ...

عزیزم تو نرو ولی با رفتن کسی کار نداشته باش 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم هزار کیلومتر کوبیدم اومدم اینجا تا سال تحویل دور هم باشیم اونا دارن جمع میکنن میرن قبرستون منم ن ...

چرا سخت میگیری سفره هفت سین ک پهنه برید آرامگاه اتفاقا ارامش هم میگیری زود میاین خونه دور هم هستین

منم سالی یبار میام از شهر دور بیش از هزار کیلومتر میام تا تحویل سال همه دور هم جمع بشیم ولی اونا همش ...

مگه چندساعت میرن؟؟

همیشه تو زندگی همه چیز باب میل ما نیست

شل بگیر زندگی رو که سخت برات نگذره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تو دوست تداری نرو خب

خوب منو و همسرم از هزار کیلومتر اون ور تر کشوندن که سال تحویل دور هم باشیم دارن خودشون دارن نیرن قبرستون میگن تو و همسرت نیاین خوش یُمن نیس برای تازه عروس و داماد

من میرم پیش همسرم هرسال عید توخونه پیش هم بودیم امسال هم میرم سرخاکش پیشش تامن باشم هیچوق سال تحویل تنهاش نذارم!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز