2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتش خورده به لبه تخت شکافته عمیق

وای یا خداااا دلم ریش شد.

چی میکشی پس

عزیزممممممم

ان شاء الله به همین ماه عزیز به بهترین شکل عمل میکنه و خوب وخوش میرین خونه.

حتما واسه جاش که نمونه خدای نکرده از حالا اقدام کن.

حتما براش خون کن.

اگر عقیقه نکردین عقیقه اش کنید.

امروز هم صدقه بده که بسلامت عملش تمام میشه 

نگران نباش مادر💖

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

به امیدخداوندصحیح وسالم ببریش خونه عزیزم نگران نباش

خیلی میترسم میخوان ببرنش اتاق عمل بیهوشش

کنن

دیشب میخواستن بخیه کنن عکس گرفتن گفتن سالمه اما نمیدونم چرا بستری کردن گفتن دکتر اصلی باشه ببردش اتاق عمل با بیهوشی

حتما براش خون کن.اگر عقیقه نکردین عقیقه اش کنید.امروز هم صدقه بده که بسلامت عملش تمام میشه نگران نبا ...

خون بریزیم یعنی؟ببین هر شهادتی میشه بچم یه بلایی سرش میاد پارسال عاشورا لبش پاره شد

هر دفعه شهادت یه اتفاقی میوفته

عزیرمم بلا بدوره🥲

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خون بریزیم یعنی؟ببین هر شهادتی میشه بچم یه بلایی سرش میاد پارسال عاشورا لبش پاره شدهر دفعه شهادت یه ...

عقیقه اش کن یک گوسفند نذر سلامتی قرزندت باید خون کنی تمام و کمال بدی نیازمند خودتون ازون گوشت نخورین.یک آدابی داره اگر مفاتیح داری داخلش نوشته

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

نمیدونم میگن بخیه رو با بیهوشی کنیم چون خیلی عمیقهقبلش میخواستن بخیه کنن بعد عکس گفتن بستری بشه دلهر ...

قربون دلت عزیزم🥺آروم باش. حتما بهتره که بیهوش بشه دیگه تشخیص دکتره. از این بیهوشیای کوتاه هست نگران نباش زود میاد بیرون

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خیلی میترسم میخوان ببرنش اتاق عمل بیهوششکنندیشب میخواستن بخیه کنن عکس گرفتن گفتن سالمه اما نمیدونم چ ...

خداوندکمکش کنه وصحیح وسالم بغلش کنی ببریش خونه انشالله

چی شد ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .