2777
2789

ای وای انشالله سالم وسلامت بیرون میاد عزیزم🥺

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله صیحیح وسلامت برگرده عزیزم،ما هم هممون مریض شدیم امروز زنگ زدم به همه پیشاپیش تبریک گفتم و خواستم ک نیان مبادا مریض بشن،خدا بخیر بگذرونه میگن سالی ک نکوست از بهارش پیداست،انشاالله ک حداقل بقیش به خوشی باشه برای همه

عزیزم ایشالا به سلامتی عمل میکنه مرخص میشه. برمیگردین خونه تعطیلات عید کنار هم هستین

منم روز عید سال۹۸ بیمارستان بودم. شوهرم خونریزی معده کرد پیشش بودم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

انشالله شفا پیدا میکنه عزیزم 

لحظه ی سال تحویل برای سلامتیش دعا میکنم❤️

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

ایجانم بلا ب دور باشه، الهی که عملش خوب باشه و صحیح و سلامت بیاد بیرون🌺🌺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

انشالله عمل خوبی باشه سالم وسلامت درکنارهم سالی پرازسلامتی وشادی وبرکت داشته باشین همه مردم سرزمینم ایشالله بحق علی

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌