2777
2789

سلام دوستان دختر عمم ۹ ساله ازدواج کردن از اول ازدواجشون با شوهرش مشکل داشت

دست بزن..فحاشی..تحقیر...چهار سال پیشم مهربه شو گذاشت اجرا و شوهرشو به خاطره کتک هاش زندونی کرد ولی با وساطتت بزرگتر ها دوباره برگشت سره خونه زتدگیش ساله ۹۲ بوده این اتفاق از اون سال به بعد شوهرش نگذاشت با هیج کس رفت و امد کنه...بچه دار هم نمیشن شوهرش گفته باید خانوادت خرجتو بده که بری دکتر وگرنه میرم زن میگیرم

خانواده عموم اینا کاملا پشتشن میگن جدا شو ولی دختر عموم دو دله

به نظره شما این زندگی به درد میخوره یا نه؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در این حد که شما توضیح دادی جدایی بهتره۰ بچه که نداره دست و پاشو بگیره اگه بمونه فرصت زندگی اروم و خوبو از دست میده۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

پرونده هاشم تو دادگاه هستش فقط رضایت داده که اگه دوباره بخواد میتونه پرونده رو باز کنه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

چچور مردیه که میگه خانوادت باید خرجتوبدن؟

من شوهرم هم تو نامزدیمون که هنوز محرم هم نشده بودیم خرجمو کامل میداد هم تو عقد اصن دوس نداشت از کسی پول بگیرم حتی خانوادم

مرد اگه واقعا مرد باشه غرور مردونگی داره نمیزاره زنش جلو بقیه دس دراز کنه

اصلا دلم نمیخاد کسیو ب طلاق دعوت کنم اما این مرد غیر قابل تحمله

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

بالاخره دختر عمه ت هست یا دختر عموت؟؟

بعدشم وقتی به حرف خانواده ش گوش نمیده به حرف ما و شما گوش میده

این مرد ارزش نداره حتی یه ثانیه بخوای باهاش هم کلام شی چه برسه به یک عمر زندگی

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄