2777
2789

۶ماهه نامزدیم عقدیم لطفا از دید خودتون ببینید این قضیه رو اگه جای من بودید چیکار میکردید

امشب ماشینش رو ازش گرفتم که دختر داییمو دخترش به همراه دوتا خواهرای خودم بریم خرید و یکمی گشتن ،خرید هفت سین عید و این حرفا

ساعت۱۱ونیم برگشتم خونه هوا خوب بود دم در با خواهرم نشسته بودیم خونمون تو کوچس خلوته دید نداره

من بهش زنگ زدم که بیاد دم درمون اونم باشه ببینمش

یکم که نشستیم خواهرم رفت داخل من و اون بودیم فقط

بهم گفت میشه دهنتو بو کنم؟!!!

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

یعنی چی دهنتو بو کنه که چی بشه ؟متوجه نشدم

من خودمم اولش جا خوردم گفتم شاید مسخره بازی درمیاره و شوخیه ولی هی با اسرار کرد منم به شدت سرماخوردگی گرفتم در حد مرگ،گفتم نه من مریضم نمیشه هی اسرار و اسرار آخرش گفتم باشه همین که صورتشو آورد جلو صورتم از جاش بلند شد و رفت سمت ماشینش یهو گفت خجالت بکش از من ماشین گرفتی که بری عرق بخوری؟؟؟!!!!واااای آدم چطور میتونه آنقدر احمق باشه

خوبه نگفته با گسری رفتی بیرون 😐بازم این بهتره 

خوردن مشروب تو خانوادتون عاديه؟ یا تو جمعای نامزدت؟ 

احیانا هم بو مشروب رو نشونه در شرکت در مجالس فساد در نظر گرفته 

چرا قبل ازدواج یه مشاور نمیرید ببینید طرف پارانوئیدی هست یا نه 

ایشالا که از شما در حد یه شوخی و مزه پروندن باشه 

مثلا میخاسه بگه بدون اون یه غذا خوشمزه خوردی یا چی بستگی به خلقیات شوهرت داره دیگه تو 6 ماه باید دستت اومده باشه 

خوبه نگفته با گسری رفتی بیرون 😐بازم این بهتره خوردن مشروب تو خانوادتون عاديه؟ یا تو جمعای نامزدت؟ ا ...

بهم گفت دیگه از این غلطا نکنی و آخرین بارت باشه،اصلا خشکم زد اصلا اصلا انتظارش رو نداشتم جا خوردم واقعا فوری درو بستم اومدم تو ،من به هییییچ وجه لب نزدم،تو خانواده‌مون عادی نیس،پیام دادم بهش که خیلی بی ادب و بی شخصیتی خیلی بارش کردم از همه جا بلاک کردمش واقعا یه لحظه انگار شخصیتش عوض شد هنوز شوکه ام