2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز حرف دارم با شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 125 پست
مشکلات رو جاهای دیگه باید جستجو کرد  بالاتر و بالاتر یادتونه سایت چند وقت پیش فی لتر شد?

عزیزم من میگم نی نی یار صبر میکرد اگر تاپیک به انحراف رفت تذکر میداد که قفلش کنم نه اینکه هنوز چیزی نشده بترکونتش

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
عزیزم بحث سیاسی ممنوع، باشه ممنوع باشه .اما مباحث اجتماعی باید بیان بشن هیچ توجیهی برای توقفش قابل ق ...

میدونم عزیزم حرفت حقه😞 ولی مسائل اجتماعیم گره خورده تو مسائل سیاسی این روزا😞

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میدونم عزیزدلم ولی خب مثله اینکه کلا سایت موضوع های سیاسی رو میبنده😞 یعنی کلا سیاسی ممنوعه نه ب ...

عزیزم مطلب اجتماعی بوذ و اگر خانم ها قدرت تحلیل مسائل اجتماعی رو نداشته باشن نمیشه به نسل آینده امیدوار بود

[QUOTE=52098446]میدونم عزیزم حرفت حقه😞 ولی مسائل اجتماعیم گره خورده تو مسائل سیاسی این روزا😞[/QUOTE عزیزم نهایتا میتونه پستهایی که انتقادات تند سیاسی داره پاک کنن نه اینکه چون حدس میزنن سیاسی میشی سریع بترکونن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
این تاپیکا واسه 12 شب به بعد هست که نی نی یارها خوابن     تا خود صبح میشه حرف زد

درسته پس ساعت ۱۲ به بعد منتظر من و پست هام باشید🤗🤗🤗🤗

این تاپیکا واسه 12 شب به بعد هست که نی نی یارها خوابن     تا خود صبح میشه حرف زد

نی نی یار شیفت شب گذاشتن متاسفانه 😂😂

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
نه بابا??? عجب !!! گفتم شبا راحتیم    

اره والا بیشتر از یک ماه

درست میگی😞شاید واقعا دارن زیاده روی میکنن

صد در صد زیاده روی میکنن انگار جایزه داره هر کی بیشتر بتونه بترکونه😂😂